Поблизу Жмеринки танк на потязі стукнув локомотив

Поблизу Жмеринки танк на потязі стукнув локомотив
На дільниці Богданівка-Коржинці ствол танка пошкодив лобове скло та ліву стійку кабіни зустрічного локомотиву.

На відкритій платформі вантажного потягу сполученням «Гречани-Жмеринка» знаходилась самохідна артилерійська установка «САУ 2С-1». Через те, що її погано закріпили,  її ствол стукнув лобове скло та ліву стійку кабіни локомотиву, який слідував у зустрічному напрямку в складі вантажного потягу.

Помічник машиніста отримав незначнів садени на обличчі. Також було пошкоджено електроопору - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції на  Південно-Західній залізниці.

Крім того п’ять пасажирських поїздів рухались із запізненням у 2-3 години.

Відео дня

Наразі обставини події з'ясовують правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Місцевий

    Таке буває дуже рідко, а при транспонртуванні башта має фіксуватись
  • Украинец

    Жмэээээээрынка :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф 10:05 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 10:00 «Пирогов нині був би на нашій стороні». Для кого пікнік під час війни? 09:39 Понад 60 вулиць без води та 10 без світла: адреси та час відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up