Очільниця відділу освіти РДА закупила шкільні меблі, які не відповідають стандартам

Очільниця відділу освіти РДА закупила шкільні меблі, які не відповідають стандартам
  • Вручили підозру начальнику відділу освіти однієї із РДА області. Якої саме не кажуть, але відомо, що провадженням займається Могилів-Подільська місцева прокуратура..

— Встановлено, що начальник відділу освіти РДА, з метою уникнення процедури відкритих торгів та застосування Закону України «Про публічні закупівлі», здійснила поділ предмету закупівлі – комплекту шкільних меблів на частини, при цьому, предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника значно відрізняються від вимог, що були визначені відділом освіти у тендерній документації, — зазначають у прес-службі прокуратури області.

До того ж, чиновниця купила за завищеною ціною шкільні парти та стільці, які не відповідають «Вимогам до шкільних меблів Нової Української школи». Своїми діями, як стверджують в прокуратурі, вона завдала державі збитків на загальну суму майже 400 тисяч гривень.

Через це начальнику відділу освіти районної державної адміністрації оголошено про підозру за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Відео дня


Читайте також:

В області закрили ще дві незаконні АЗС. Вилучили понад 4 тисячі літрів пального

За минулий рік у жителів області вилучили понад 600 одиниць зброї

У Вінниці виявили великий підпільний склад алкоголю

Покер у Вінниці: трьом організаторам підпільного грального закладу оголосили підозру

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • ваняк

    Всего одну поймали? О Ужас! Я когда в 1997 в первый клас пошёл, уже тогда барыжили баблом и родители носили деньги на "ФОНД КЛАССА", и перешёл в технический лицей - вроде бы платишь за год учёбы, вроде и серьезно всё... и НА ТЕБЕ, "ФОНД КЛАССА"... шторки, краска, лак, ремонт парт и стульев ПАТАМУШТА МОНУ видите ли, не выделяет средства..

    Друг сейчас в Липовцах в школе, учитель химии, после университета пошёл по образованию работать.. реактивы на лабораторные работы, вы только вдумайтесь, САМ ПОКУПАЕТ, директор говорит, спирт сухой надо? иди бери сам.. нет денег, не выделяют.. А сами ездят на джипах... так жили 20 лет назад, так и сейчас живём, ничего не поменялось

    Андрій Ко reply ваняк

    Дурепа ти, Ванятко, причому ще й ватне у своєму сприйнятті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up