У Тульчинському районі напали на 96-річного ветерана Другої світової війни

У Тульчинському районі напали на 96-річного ветерана Другої світової війни
  • Двоє молодих чоловіків не пішли на роботу, щоб заробити грошей, а напали на старенького дідуся та відібрали у нього усі заощадження.
  • Нападників шукали понад 20 днів. Знайшли, їх не омине відповідальність за цей злочин.

Про зухвалий напад на пенсіонера, який стався 3 січня, розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. Невідомі чоловіки увірвалися до хати чоловіка, повалили його на землю, душили та погрожували. Знущання тривало доти, поки старенький не признався, де ховає гроші.

Зловмисники винесли з оселі шість тисяч гривень та прихопили мобілку. Обчистивши дідуся вони втекли.

Потерпілому, жителю села Шура-Копіївська, 96 років. Чоловік пересуваться за допомогою милиць та не зміг себе захистити. До того ж дідусь ветеран Другої світової війни.

Відео дня

Про напад поліцію одразу повідомив племінник потерпілого. Правоохоронці взялися шукати зухвалих нападників.

Особи зловмисників встановили. Це двоє чоловіків 20 та 26 років з Кіровоградської області

— 25 січня поліцейські управління карного розшуку спільно з Тульчинськими поліцейськими в ході проведення розшукових заходів у м. Кропивницькому затримали підозрюваних. Наразі зловмиснику оголошено про підозру. Слідством готуються матеріали для оголошення про підозру його спільниці та  обрання обом зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, — кажуть у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Сьогодні Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Історія та прикмети 27 січня

Буде складна погода. До України йде циклон зі снігопадами та дощами

У Вінниці викрили нарколабораторію, де робили амфетамін та фасували марихуану

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач93

    Не дописала - уничтожить в библиотеках ВСЕ книги на русском языке... Извините, но читать прие..нутую ничтожество ницой, забужко и братив капрановых - это уровень хуторских недоделков, типа *козака гаврылюка* с образованием , как гаврылюк говорил, *чотыры класы*...
  • Читач93

    Хочу добавить - это тоже *рука Москвы*, или всё- же возрождение  ФАШИЗМА!? Гитлер уничтожал евреев, а западенцы - русскоязычных - аналогии НИКТО НЕ ВИДИТ*? Гитлер жег книги - нацисты, которых принято у нас называть *активистами и патриотами* (кстати, может хватит уже бюджет на них тратить?), тлже приказали уничтожить в
  • Lingua Liubasha

    96 років на милицях... Ветеран війни...
    Страшно жити в цьому світі з такими нелюдами, які готові знущатися над такими старенькими і безпомічними... Таких людей не у в'язницю треба, щоб вони там відсипалися і безкоштовно їли, а працювати на дуже важких роботах за їжу і місце поспати! Нехай знають ціну життю, праці і грошам!

    Кристина Греченкова reply Lingua Liubasha

    Лингуа Любаша
  • Артур Милованов

    Поліцейським браво за роботу. Злодіям по максимуму за таке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up