На Вінниччині люди вийдуть на підтримку копа, якого заарештували за вбивство пасажира БМВ

На Вінниччині люди вийдуть на підтримку копа, якого заарештували за вбивство пасажира БМВ
Завтра, 21 лютого, в селі Тирлівка Бершадського району Вінницької області відбудеться акція підтримки свого односельця – патрульного поліцейського Сергія Олійника. Сергія взяли під варту за те, що він вбив пасажира БМВ під час переслідування.

Групою адвокатів Сергія Олійника підготовлена ​​апеляція на рішення судді Печерського суду Світлани Шапутько про арешт Сергія. Адвокати мають намір вимагати запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі, оскільки Сергій не переховувався від слідчих прокуратури, добровільно здав свою нагрудну відеокамеру. 

Кияни збираються на мітинг на підтримку патрульного Олійника на Софіївській площі 21 лютого о 12 годині.

Нагадуємо, що вінничанин Сергій Олійник з напарником близько півгодини проводив переслідування машини. Поліція вимагала зупинитись, але водій не реагував. Водія через гучномовець попереджували про те, що якщо він не зупиниться, то для зупинки автомобіля поліцейським доведеться застосувати вогнепальну зброю. Правоохоронці застосували вогнепальну зброю. Одного із пасажирів БМВ було вбито. Суд для Олійника обрав запобіжних захід у триманні під вартою два місяці.

Відео дня

У суді демонструвалася повна відеоверсія події, пропонуємо вам її переглянути:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Вовк Андрей

    В этой истории как в фильмах Тарантино-хороших парней нет.Один укуренный мажор,устроивший Формулу 1 на улицах города и чудом не зажмуривший никого еще.Другой всадил немерянно пуль не пойми куда,смачно комментируя при этом как "надо валить тварей".В смерти пассажира виноваты оба,но затрудняюсь ответить кто "виноватее".
  • Адамова Татьяна

    Учить нужно не 3 месяца, а как положено,хотя бы четыре года. Тогда будут полицейские, а не полуфабрикаты
  • Attinai Attic

    Який вінничанин? Коли він у Вінниці жив? З його Тирлівки до Вінниці майже 200 км. Тирлівчанин він.
  • Анонім

    Садить гуся нужно. Пушки

    дали и стрелять?рази
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up