На Тиврівщині орендаря ставка за стрілянину по підлітках взяли під варту

На Тиврівщині орендаря ставка за стрілянину по підлітках взяли під варту

Чоловік стріляв по хлопцях, бо думав, що вони хочуть вкрасти рибу в ставку. 16-річний юнак поранений, у його друга - кулі не влучили дивом.

—  На Вінниччині охоронника ставка, який стріляв у неповнолітнього, взято під варту, — розказують у прес-службі прокуратури Вінницької області

Нагадаємо, орендар ставка у Тиврівському районі вдарив підлітка в голову та тричі вистрелив в нього з травматичного пістолету "Форт-12 РМ". Його затримали.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї.

—  Охоронцю, за погодженням  прокурором, оголошена підозра особі за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України. Суд задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою без застосування застави, — зазначають у відомстві.

Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Підтримка "МОСТ"

    ст. 47 Водного кодексу України визначає, що загальне водокористування здійснюється громадянами України для задоволення їх потреб безкоштовно, без закріплення водних об’єктів за окремими особами та без надання відповідних дозволів. У статті перелічені деякі основні потреби громадян, до яких входять купання, плавання на човнах, водопій тварин, любительське і спортивне рибальство.
  • Наталья

    Нехай напише табличку, що це приватне. Люди можуть і не знати!!
  • Стас Павловский

    Неофеодалізм процвітає! ,,Лозінські" проживають у кожному селі!
  • Саа Чех

    О якій годині ці бідолашні купатись то ходили?????

    Саа Чех reply Саа Чех

    Ти теж купався?)))))

    Стас Павловский reply Саа Чех

    Саа Чех а твоє яке діло до часу їхнього купання?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up