На Хмельниччині вже затримали чотирьох в'язнів, які поранили вінницьких конвоїрів і втекли

На Хмельниччині вже затримали чотирьох в'язнів, які поранили вінницьких конвоїрів і втекли
Чотирьох в'язнів, які втекли під час планового перевезення з ізолятора тимчасового утримання в СІЗО у Хмельницькій області, уже затримали правоохоронці.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Хмельницькій області.

У повідомленні говориться, що правоохоронці, станом на 22 годину 25 липня, затримали чотирьох утікачів. В одного з них вилучено табельний пістолет військовослужбовців Національної гвардії, яким в'язні заволоділи під час втечі.

Наразі міліціонери шукають ще двох утікачів. Серед них уродженець селища Чемерівці Хмельницької області 37-річний Роман Гадзіна, який був заарештований за ряд злочинів, та уродженець села Китайгород Кам'янець-Подільського району 23-річний Денис Ничипорук, який був засуджений за грабіж.

Відео дня

Нагадаємо, що вчора, 25 липня, шестеро озброєних в'язнів втекли з під варти. Під час втечі було поранено двох вінницьких військових.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up