«На гарячому» зловили двох вінницьких чиновників-хабарників

«На гарячому» зловили двох вінницьких чиновників-хабарників
Сьогодні, 10 січня, під час отримання хабара працівники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали двох посадовців Вінницького державного проектного інституту землеустрою.

Згідно повідомлення начальника  Управління боротьби з економічними злочинами підполковника міліції Івана Наумова, за допомогою в правоохоронні ограни звернувся 55-річний житель області. Чоловік розповів, що за погодження проектної документації щодо відведення в оренду земельної ділянки площею близько 100 гектарів чиновники вимагали у нього близько 190 тисяч гривень.
Правоохоронці затримали двох посадовців інституту землеустрою «на гарячому» під час того, як їм передали майже 190 тисяч гривень.
За такі неправомірні дії чиновниками «світить» позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років зі спеціальною конфіскацією та конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    А помочь в утверждении документации могли??? Могли, особенно поделившись с теми, к то их утверждает на самом дела...
  • Anonymous

    Ранее пойманый на взятке - тот же работник Института землеустройства - в прямом смысле - тот же самый))))
  • Anonymous

    які ви швидкі, тільки затримали а всі ЗМІ вже в курсі, хоч би текст грамотно зіставили, інститут не затверджує проекти землеустрою, він є тільки виконавцем таких робіт, то і хабар за таке вимагати не могли
  • Anonymous

    Sorry, ...работников института.... (там была ошибка в слове работников)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up