«Гоп-стоп» на Космонавтів: колишній зек пограбував 16-річного хлопця

«Гоп-стоп» на Космонавтів: колишній зек пограбував 16-річного хлопця

Працівники Вишенського відділення поліції затримали 43-річного чоловіка. Бандит, погрожуючи 16-річному вінничанину предметом, схожим на ніж,  відібрав гроші та мобілку.

— Повідомила про злочин мати потерпілого. За словами жінки,  20 березня близько 06.30 години невідомий чоловік на проспекті Космонавтів у Вінниці, пригрозивши її синові предметом, зовні схожим на ніж, забрав у нього  мобільний телефон, навушники і 35 гривень та з місця події втік, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські  встановили місцеперебування  та особу зловмисника. Ним виявився 43-річний мешканець Миколаївської області, який тимчасово винаймав  житло у Вінниці.  Як з'ясували правоохоронці, раніше неодноразово  судимий, останній раз відбував покарання  за грабіж.

Поліція перевіряє  затриманого на причетність до аналогічних правопорушень. Проводиться розслідування.

Відео дня

За розбій згідно ч. 1 ст. 187 КК України загрожує позбавленням волі до 7 років.

Читайте також:

Гоп-стоп на Коцюбинського: вночі бандити пограбували вінничанку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • ML

    Не лучше ли постить новости такого рода с фото,  героев надо знать в лицо
  • Krot

    Сподіваюсь, дадуть максимум, рецидивіст не вилікувався.

    Krot reply Krot

    Як можна вже так опуститись, щоб красти у дитини? Вже навіть "понятія" передбачають у дітей малих не красти. Це навіть не ЗЕК а сука.
  • Марія

    Хіба це погано, що раніше зеків змушували будувати будинки? нехай вони і криві, але нам їх держава дала безкоштовно. Дати в руки зекам кувалди і лопати і хай будуть житло, нехай рублять просіки і роблять дороги. пограбував - ПРАЦЮЙ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вище норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up