Екс-коханий побив жінку, включив газ та підпалив запальничку перед копами

Екс-коханий побив жінку, включив газ та підпалив запальничку перед копами
  • У Хмільнику 62-річний дебошир заліз у будинок колишньої співмешканки, побив та погрожував підірвати її будинок.
  • На виклик прибули поліцейські. Чоловік включив газову комфорку та підпалив запальничку.
  • За погрозу вбивством йому загрожує до 15 років ув’язнення.  

До Хмільницького відділення поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що колишній співмешканець заліз у її будинок та почав бити, після того як вона відмовила йому у примиренні. Заявниця втекла з дому, а її кривдник зачинився у  будинку. 

—  На місце події виїхав екіпаж поліції. На вимогу поліцейських відчинити двері та звільнити помешкання потерпілої чоловік відреагував агресивно, почав погрожувати вбивством інспекторам поліції та підірвати будинок, увімкнувши газ та підпаливши запальничку. Під час перемовин один з працівників поліції збив засув на дверях, схопив зловмисника та витягнув його на вулицю, — розповів начальник хмільницької поліції Валерій Романюк.

Як з'ясувалось під час огляду будинку, на кухонній плиті чоловік увімкнув газ.     
 
Слідчі розпочали кримінальні провадження за чотирма статтями кримінального кодексу:

Відео дня
  • 194 ККУ (замах на умисне знищення або пошкодження майна),
  • 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження),
  • 162 ККУ (порушення недоторканості житла)
  • 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Дебоширу, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі клопотатимуть, щоб на час слідства затриманий знаходився під вартою. 

 

Читайте також:        

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

На Вінниччині від коронавірусу померли двоє людей. Цифри по районах

Нові дані по COVID: скільки випадків на 23 листопада в Україні та на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up