Біля Вінниці п’яний пасажир покусав та побив копа. Чим все закінчилось?

Біля Вінниці п’яний пасажир покусав та побив копа. Чим все закінчилось?
  • Двоє вінничан добре посиділи суботнім вечором. Хильнувши декілька чарок оковитої, вони сіли в автівку та поїхали.
  • Але далеко, на щастя, не доїхали — в полі їх зупинила поліція.
  • Один із дебоширів накинувся на копів кулаками та зубами.

Вчора, 14 грудня 2019 року, близько 20 години в полі біля села Жабелівка Вінницького району правоохоронці зупинили «ВАЗ 2104», яким керував п’яний водій.

—  Під час документування правопорушення п’яний пасажир цього автомобіля вчинив протиправні дії відносно поліцейського. Він розбив службовий планшет правоохоронця та зірвав боді-камеру з однострою, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Але цим все не закінчилось. Правоохоронці під час затримання до агресивного чоловіка застосували кайданки. Хуліган почав бити поліцейського по обличчю та та вкусив його за палець.

Відео дня

— Такі дії містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого  ч.2 ст.345  КК України ( насильство щодо працівника правоохоронного органу) . Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, — зазначають у поліції.

22-річного зловмисника, мешканця Вінницького району затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

На водія автомобіля складено адміністративний протокол за керування автомобілем у нетверезому стані згідно ст.130 КУпАП.

Дивіться відео, як у 2016 році п'яний мешканець Хмельницького покусав правоохоронця:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сергій Андерсон

    Боже як же огидно дивитися на отаких ”дєятєлєй”, п'яне колотить а потім ”до прокурора звертається”, про освіту говорить...
  • Сергій

    Це просто ГАНЕБНО! коли п'яна бидлота виховує поліцейських! Деякі наші громадяни дуже скучили за БЕРКУТОМ...

    Саша Черный reply Сергій

    ну да...   особенно родственники  убитого недавно мусором мужика...
  • Ірина Кучерук

    Дякую за автомобі'ля
  • анонім

    "Правоохоронці під час затримання до агресивного чоловіка застосували кайданки. Хуліган почав бити поліцейського по обличчю та та вкусив його за палець."
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/bilya-vinnitsi-pyaniy-pasazhir-pokusav-ta-pobiv-kopa-chim-vse-zakinchi-10982594.html
    Шановна Ольга, спочатку застосували кайданки....., як потім бити по обличчю, та де був палець поліцейського щоб вкусити за нього у кайданках?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт "Толока в стилі джаз" 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up