Бандит пограбував вінничанина на вулиці. За що раніше вже сидів злочинець?

Бандит пограбував вінничанина на вулиці. За що раніше вже сидів злочинець?

Чоловік пограбував у Вінниці 22-річного хлопця. За словами правоохоронців, застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у потерпілого мобілку.

5 лютого у Вінниці на вулиці Коцюбинського 38-річний чоловік напав на хлопцята, шляхом ривка, забрав у нього мобільний телефон. Про це кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

—  Поліцейським потерпілий описав прикмети нападника. Отримавши орієнтування на підозрюваного, оперативники Київського відділення, усі мобільні та піші екіпажі поліції розпочали його пошуки. Протягом двох годин працівники кримінальної поліції встановили місце знаходження зловмисника й затримали його у селищі Десна. Підозрюваного вдалося впізнати по характерному татуюванню на шиї та зеленій куртці, — зазначають правоохоронці.

За інформацією поліції, 38-річний мешканець обласного центру, раніше судимий за вчинення крадіжок та незаконного зберігання наркотиків.

Відео дня

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування.

Читайте також:

Поліція виклала фото та просить впізнати хлопця у чорній куртці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up