За грудень вінничани заборгували за опалення 150 мільйонів. Чим це загрожує?

За грудень вінничани заборгували за опалення 150 мільйонів. Чим це загрожує?
  • Вчора, 20 січня — крайній день, коли вінничани повинні були розрахуватися за опалення та гарячу воду в грудні.

Станом на 20 січня 2020 року, заборгованість населення перед «Вінницяміськтеплоенерго» становить 152,7 мільйонів гривень, враховуючи несплачені нарахування. 

Підприємство наголошує, що борги не зникнуть, а лише накопичуються.

— Якщо боржник нехтуватиме рахунки, підприємство застосоватиме радикальні дії — позови до суду. Це може призвести до заборони виїзду за кордон, арешту майна та низки інших санкцій, — повідомляють у «Вінницяміськтеплоенерго».

Відео дня

Якщо борг великий і ви не можете його сплатити одразу, підприємство пропонує реструктурувати борг, сплативши його частинами. Головна умова при реструктуризації — одразу сплатити 30% від усієї суми, решту – частинами протягом визначеного періоду. Для цього необхідно звернутися в службу збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за адресою вул. 600-річчя, 13.

Довідка:  

  • підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» подає послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання відповідно до температурних та гідравлічних параметрів, які  відповідають режимним картам роботи теплової мережі.

Нагадаємо, «Нафтогаз» встановив гарантовану ціну на газ. Що буде у платіжках з 1-го січня, читайте ТУТ.
 

Читайте також:

У Вінниці прорвали труби. Де сьогодні люди сидять без води?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Поpошок

    Зробили це разом
  • Костя Смагло

    Поріжте ті старі мережі вони не ефективні от і тариф високий. А платити хто може.
  • Sergey Vinnitsky

    Люди не виноваті , що борг там , хай ще піднімуть комуналку, буде не 150 а 300 млн боргу
    Люди немають чим платити.
  • Юрий Левчук

    Наслідки субсидій у грошовій формі.

    Елена Деркач reply Юрий Левчук

    Юрий Левчук дійсно прикрі наслідки. От в мене безготівковковий розрахунок субсидії  за комуналку і смс повідомлення ще не прийшло що куди пішло. От і вилізе мені ця субсидія боком у вигляді боргів. Все найкраще для народу.

    Александр Двирный reply Юрий Левчук

    я думал это последствия рехформ от гроси,а оказывается нет))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up