Як і коли потрібно передавати показання газового лічильника (Новини компаній)

Як і коли потрібно передавати показання газового лічильника (Новини компаній)

«Вінницягаз» нагадує: показання газового лічильника потрібно передавати щомісяця з 1 по 5 число у визначений спосіб. Для зручності клієнтів функціонують ряд онлайн-сервісів компанії. З їх допомогою Ви можете передати показання лічильника, завантажити рахунки за газ та його доставку, сплатити їх, переглянути баланс по вашому особовому рахунку, не виходячи з дому, у будь-який зручний час.  

На сьогодні для дистанційного вирішення «газових» справ споживач може обрати будь-який зручний канал комунікації:

  • Особистий кабінет на сайті 104.ua https://104.ua/ua/;
  • мобільний додаток 104Mobile для Android http://bit.ly/2ZvlI2j;
  • мобільний додаток 104 Mobile Light для iPhone http://bit.ly/2KjleGk;
  • чат бот «7104ua» у месенджері Viber http://bit.ly/2IyJmph ;
  • смс на короткий номер 7104 у наступному форматі: номер особового рахунку (10 цифр), пробіл, показання лічильника (5 цифр).
  • Контакт-центр компанії за тел.(067) 01-10-104, (0432) 509-104, що працює щоденно з 08 до 20 год.

Крім того, за телефонами контакт-центру можна здійснити експрес-реєстрацію Особистого кабінету https://bit.ly/104_express. Для цього досить зателефонувати з мобільного за вказаними телефонами та повідомити свій особовий рахунок. Оператори контакт-центру здійснять для Вас реєстрацію особистого кабінету, а Вам на мобільний прийде смс з логіном на паролем, а також посиланням для переходу в кабінет.

У випадку неотримання показань газового лічильника у встановлений строк, газорозподільні компанії змушені здійснювати нарахування розрахунковим методом. Звідси - розбіжності у нарахуваннях, необхідність звірки даних, контрольного зняття показань лічильника тощо.

Передавайте показання про спожитий газ вчасно, за допомогою дистанційних сервісів. Бережіть здоров’я!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up