Вінницькі митники готуються штрафувати водіїв на «євробляхах»

Вінницькі митники готуються штрафувати водіїв на «євробляхах»

Митники Вінниччині починають тісну співпрацю з Нацполіцією, аби водії автівок на «єврономерах» дотримувалися законодавства.

У четвер, 8 серпня 2019 року, в адмінприміщенні Вінницької митниці ДФС відбулась спільна нарада посадовців митниці з представниками Головного управління Нацполіції України у Вінницькій області. Сторони обговорювали та узгоджували порядок спільних дій та обміну інформацією при виявленні та фіксації правопорушень при ввезенні транспортних засобів особистого користування в режимах «транзит» та «тимчасове ввезення».

 — Під час наради насамперед здійснили обмін наявною у відомствах інформацією, визначились з проблемними питаннями взаємодії у напрямку забезпечення дотримання нових норм законодавства, —  повідомляють у прес-службі Вінницької митниці ДФС

Нагадаємо, що з 22 серпня 2019 року почнуть діяти нові санкції щодо «євробляхерів».

Відео дня

— З урахуванням законодавчих змін органи поліції зобов’язані складати протоколи про адміністративні правопорушення. А органи доходів та зборів – протоколи про порушення митних правил, — йдеться у повідомленні.

Наразі Вінницькою митницею ДФС за новим порядком оформлено 13 934 транспортні засоби. До державного бюджету сплачено 893 мільйонів гривень. Зміна режиму тимчасового ввезення або транзиту на імпорт відбулась у 6 879 випадках, тобто громадяни легалізували 6 879 автівок і наповнили бюджет на 418 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Юрий Бондарук

    Давно пора! Хватит либеральничать! Они же всех нас лохами считают.
  • Bogdan Kovalcyk

    Розмитнюєте як всі і питання рішилося
  • КОТ

    подивимось як ви чурок з медуніверу будете тормошити
  • Алла Гречановська

    Не можу дочекатись коли будуть палити  свої бляхи в знак протесту. Запасаюсь попкорном).

    Tanya Vlasyuk reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska сама їбанько

    Виктория Витюк reply Алла Гречановська

    Баба эта Бершадский тролль!не обращайте внимания!

    Сергей Турчанович reply Алла Гречановська

    Yaroslav Mushynskyi Просто у нас ще не зрозуміли що НОРМАЛЬНА розтаможка - це передвиборча обіцянка Президента і якщо ВІН її не виконає...ВІН не виконає нічого!!! (лакмусовий папірець!!!)

    Yaroslav Mushynskyi reply Алла Гречановська

    Антонина Танасийчук та ви гляньте хто тут «гнєвниє камєнтарії» пише.
    Усі «європейськосолідарні телепні»
    Що звертати на них увагу. «З телевізора сказали фразу , буду тепер до скону її повторювати.. нехай в тій загниваючій Європі лохи платять копійки за розмитнення. Ми УКРАЇНЬЦІ!!!!(слава ....) і ми будемо платити в 20 разів більше податки, бо поза раком наша улюблена»

    Таисия Зайчук reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska село вона і в Африці село!!!Факт є фактом

    Антонина Танасийчук reply Алла Гречановська

    Теперь меня глюкнуло на фу,фу,фу!!! Вы просто хамка! Не дай Бог с вами встретиться в жизни! А машины,милая у меня никогда не было! Меня просто удивил ваш комментарий!

    Вячеслав Малявин reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska среди всех ....это ты!! На "ты" потому как не вызываешь уважения!! Они заработали и ездят на нормальных машинах! Вопрос о оплате растаможки это уже дело каждого.
    А ты катайся дальше на своих Жигулях, в лучшем случае!!

    Антонина Танасийчук reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska Прочитала ваш отзыв,меня затошнило! Зашла на страничку,вроде бы нормальная женщина.Ну,как,как у вас на языке поворачиваются такие слова,и как может писать рука,а что же тогда там в вашей голове делается? Шок,шок,шок!!!!

    Сергей Турчанович reply Алла Гречановська

    Инна Шрамко Ця жінка просто не розуміє - що спочатку "бляхи" а потім і до таких як вона прийдуть "гості" типу " отнять и поделить"...і нагодують попкорном...

    Виктория Витюк reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska вроде взрослая женщина,а дура дурой!

    Инна Шрамко reply Алла Гречановська

    Alla Grechanovska і це пише жінка.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up