В Україні піднімуть ціни на електроенергію: назвали нові тарифи та дати

В Україні піднімуть ціни на електроенергію: назвали нові тарифи та дати
  • Кабінет Міністрів України анонсував підвищення тарифів на електроенергію.
  • Суми в платіжках українці можуть змінитися вже з 1 липня 2021 року. І ціна може піднятися в деяких регіонах майже у два рази.

До 30 червня в Україні діятиме нинішній тариф — 1,68 гривні за кіловат. З 1 липня тариф планують підняти, і в різних регіонах ціни будуть істотно відрізнятися.

Скільки українці платитимуть за електроенергію в різних регіонах України, розповіли в ТСН.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У Київській та Дніпропетровській області тариф на електроенергію коливатиметься від 2,60 до 2,96 гривні. А ось в Івано-Франківській та Луганській області ціна підстрибне набагато більше — від 3,70 до 4 гривень за кіловат.

За словами заступника міністра енергетики Юрія Бойко, підвищення тарифів пов'язане з тим, що збільшилися ціни на забезпечення передачі струму.

Варто зазначити, що пільговий тариф для споживачів, які використовують менш як 100 кВт-год скасували й у квітні Верховна Рада не підтримала повернення до цієї практики. Для всіх споживачів в Україні був встановлений єдиний тариф — 1,68 кВт ∙ год.

За даними видання порталу Слово і Діло, Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг запропонувала Кабміну свій план підвищення тарифів. Він розбитий на етапи та розтягнутий майже до кінця 2023 року.

 

Однак Постанова поки що знаходиться на узгодженні й остаточне рішення ще не прийняли.

Джерело: РБК

 

 

Читайте також:

У Вінниці зник 21-річний Ростислав Малков. Допоможіть знайти

Грабіж на Космонавтів: бандит приставив пістолет до жінки-двірника

На Богуна нетвереза водійка збила хлопчика, який йшов по тротуару (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sun Energy

    . Одним з накйкращих способів економії електроенергії є сонячні панелі. Цей вид електрики вигідним та менш затратним. Якщо вас зацікавила дана пропозиція, тоді переходьте за вказаним посиланням https://sun-energy.com.ua/articles/ekonomiya-elektroenerhiyi У нас ви знайдете не тільки сонячні панелі, але й інші товари
    Посилання на джерело: https://sun-energy.com.ua/articles/ekonomiya-elektroenerhiyi

  • Дмитрий Фищин

    ГовноСМИ перепечатывают страшилки)
  • Читач88

    Дай бог нам всем выжить!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up