ТОП-10 боржників за опалення. «Вінницяміськтеплоенерго» оприлюднило список

ТОП-10 боржників за опалення. «Вінницяміськтеплоенерго» оприлюднило список
  • Більшість вінничан відповідально ставляться до розрахунків за спожите тепло та сплачують за послуги вчасно.
  • Але є боржники, які заборгували понад 290 тисяч гривень.
  • Загальний борг перед «Вінницяміськтеплоенерго» сягає понад 103,4  мільйона гривень.

Підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» працює 24 години на добу, сім днів на тиждень, надаючи послуги своїм споживачам і виконуючи всі необхідні для цього роботи.

Найбільші боржники

Сформувалося ТОП-10 особових рахунків з найбільшими боргами за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання:

  1. Найбільший борг у розмірі 299 тисяч гривень накопичили мешканці однієї квартири будинку по вул. М. Шимка.
  2. На 30 тисяч менше — 268 тисяч гривень накопичилося на одному особовому рахунку  по вул. Шмідта.
  3. 262 тисяч гривень за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання боргують мешканці квартири в багатоповерхівці по вул. Пирогова.
  4. 257 тисяч гривень — боргують мешканці квартири по вул. Шмідта.
  5. Борг у розмірі 241 тисяч гривень накопичився на одному особовому рахунку по вул. М. Шимка і займає п’яту сходинку в антирейтингу.
  6. 218 тисяч гривень — таку суму боргує споживач, що мешкає по вул. Жуковського.
  7. На 14 тисяч менше — 204 тисяч гривень не сплатили власники особового рахунку, що проживають в будинку по вул. Баженова.  
  8. А в багатоповерхівці, що знаходиться на проїзді Станіславського, є споживач, який нехтує сплатою 201 тисяч гривень.  
  9. Дев’яту сходинку антирейтингу займає власник квартири по вул. Київська з боргом у 198 тисяч гривень.
  10. Закриває десятку «ТОП» неплатників мешканець квартири в будинку по вул. О. Антонова з заборгованістю у 190 тисяч гривень.

Загалом 1617 споживачів боргують «Вінницяміськтеплоенерго» від 5 до 10 тисяч гривень.

Відео дня

1332 —  мають на своїх особових рахунках заборгованість від 10 до 20 тисяч гривень.

На особових рахунках 1041 споживача несплачені суми від 20 до 50 тисяч гривень.

А на 239 особових рахунках накопичився борг від 50 тисяч гривень і більше.

Як борються з боржниками?

На підприємстві постійно проводиться робота з боржниками. Чимало роботи провели з вищезазначеними споживачами.

Спочатку працівники служби збуту розносять попередження споживачам про необхідність погасити заборгованість. Підприємство завжди йде назустріч навіть злісним неплатникам, пропонуючи можливість реструктурувати борг і сплатити його частинами. 

Якщо вичерпано всі важелі впливу, коли споживач має можливість погасити борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба, вирішуючи справи в судовому порядку.

— Ви споживаєте послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, а підприємство для того, щоб виробити дані послуги, використовує природний газ, холодну воду, електроенергію і ще чимало інших ресурсів, за які повинно розраховуватися і при цьому  - розрахунок повинен бути вчасно і в повному обсязі.  І це залежить від своєчасної сплати споживачів, — зазначають у відомстві. — Всім відповідальним дякуємо, а боржникам наголошуємо на необхідності сплачувати за спожите!

Споживачів просять не нехтувати платіжками!

— Тому що безвідповідальне ставлення призводить до зростання боргу і як наслідок — підприємство змушене стягувати борг через звернення до суду, — попереджують комунальники.

 

Читайте також:        

Нові подробиці смертельної ДТП біля Бару. Прокурор дав покермувати працівниці суду

На Вінниччині від коронавірусу померли двоє людей. Цифри по районах

Нові дані по COVID: скільки випадків на 23 листопада в Україні та на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ліда Авраменко

    То хай ще ціну піднімуть.

    Kate Didenko reply Ліда Авраменко

    Ліда Авраменко десь в два рази.
  • Тетяна Карук-Джига

    ТО І З НИМИ РОЗБЕРАЙТЕСЯ.
  • Читач32

    Яка робота з боржниками?)))) У 2017 році борг споживачів  був приблизно 50 млн. Так збут, юристи, пресслужба, безпека землю гризли, наради проводились кожен день.... а зараз - набрали лупнів, ходять один поза одного
  • Ols Kat

    Так отключите этих злостных должников, какие проблемы?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up