Тетяна Монтян заявила, що можна не платити за новими тарифами (ОПИТУВАННЯ)

Тетяна Монтян заявила, що можна не платити за новими тарифами (ОПИТУВАННЯ)
  • За несплату комуналки можуть викликати в суд.
  • Але по факту розгляду справи можна апелювати.
  • А ви будете платити за комуналку по новим тарифам?

Вчора,19 червня 2016 року, на радіо «Нromadske» відбулася гаряча дискусія на тему нових тарифів. Адвокатка Тетяна Монтян заявила, що за новими тарифами комуналку можна не платити.

В програмі в’язали також участь Василь Котко - глава Цивільного Ради при НКРЕКП і Святослав Павлюк- керівник київського офісу Асоціації «Енергоефективні міста України».

Пані Монтян заявила, що так як Національний регулятор створений у неконституційний спосіб, то до кінця розгляду справи про його легітимності можна не платити за новими тарифами. Що і викликало суперечку.

Відео дня

Національний регулятор, заявила Монтян, був створений з порушенням конституційних норм, на що було звернуто увагу судової системи, аж до передачі справи Верховним Судом України до Конституційного Суду на розгляд. Таким чином, до моменту остаточного встановлення легітимності даного органу та перегляду тарифів, по платежі комунальних послуг можна відкласти. У разі судового переслідування неплатників, можна апелювати до факту розгляду справи і наполягати на відстрочку.

У свою чергу, Василь Котко і Святослав Павлюк наполягають на тому, що поки справа на розгляді, причин визнавати комісію нелегітимною, немає. Масова відмова платити, на їхню думку, може привезти до банкрутства комунальних служб. Тим же, кому нові тарифи «не по кишені», фахівці порадили вдатися до програми субсидіювання.

Опитування

А ви будете платити за комунальні тарифи по новим цінам?

До речі, правозахисниця Тетяна Монтян представляє інтереси віничанки Віти Заверухи в суді.

Читайте також: Скільки будете платити за комуналку в 2017 році - порахуйте самі

Чи вистачить грошей у вінничан, щоб розплатитися за комуналку?




 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Svyatoslav Usatyuk

    Монтян працює на агрессора - вона шукає не виходу, а поглиблення проблеми.
  • Anonymous

    "Адвокатка Тетяна Монтян заявила, що за новими тарифами комуналку можна не платити." - або людина хвора, або ми не тим шляхом йдемо у Європу. На мій погляд не платити можна , але потрібно памятати що квартира може стати не Вашою, уряд вирішить проблему з слідуючую мобілізацією, прокуратура у нас ПРАЦЮЄ, а захищати Вашу власність пані Монтян не буде. Так уряд наш ще той "ган....он", але пробачте ми  з ВАМИ і Вову вибрали і за Петра голосували, а тепер нам ЇХ політика не подобається. Нова  вартість проїзду нам також  не подобається? А кредит на  "Кредит на 10 років під 11% річних  міська рада хоче взяти у одному з банків. 113 мільйонів гривень депутати планують взяти у банку аби купити 30 нових автобусів та 40 тролейбусів" - 13 рік, Ви думали Вова купить за ВЛАСНІ кошти?

    Тепер не потрібно скиглити ЦЕ НАША ВІННИЦЬКА ВЛАДА і ми її самі обрали, а тепер від "корита" ії не відтягнеш. Живіть, якщо виживете.

    Анонім reply Anonymous

    Це ви голосували! Ми - ні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up