Прем’єр Гройсман розповів, якими будуть пенсії після реформи

Прем’єр Гройсман розповів, якими будуть пенсії після реформи

Володимир Гройсман, український прем'єр, під час засідання Кабміну заявив про те, що пенсіонери, які одержували всього 949 гривень, тепер стануть отримувати 1452 гривні на місяць.

«Ми збільшили мінімальну пенсію в Україні з 1 жовтня 2017 року. Якщо до цього вона була на рівні 1312 гривень, то тепер вона становитиме тисяча чотириста п'ятдесят дві гривні. Йдеться про те, що не менш 140 гривень буде додано в мінімальну пенсію. У минуле відходять і пенсії в 949 гривень, а це більше 1 мільйона громадян, - тепер такі пенсіонери отримуватимуть +1452 гривні», - підкреслив прем'єр-міністр, який раніше був мером Вінниці.

Також Гройсман заявив, що в Україні було знято оподаткування для всіх працюючих пенсіонерів, а пенсійний вік залишився на колишньому рівні.

Нагадаємо, що напередодні Верховна Рада прийняла пенсійну реформу, однак далеко не всі депутати виступили за неї.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Задунайский Торонтуй

    Всё. Еду назад.
  • З.А.Глядач

    "не менш 140 гривень буде додано в мінімальну пенсію."

    Ну,все... Тепер наших пенсіонерів можна буде знайти лише на Гаваях,у Лас-Вегасі та Флориді.
  • Юра

    ура, знов ціни зростуть!
  • Валерка

    Пенсіонери тепер стануть отримувати 1452 гривні на місяць, ой 46,5 євро на місяць. У сусідній Молдові мінімальна пенсія складає 1026 леїв тобто 49,5 євро. Я спеціально не порівнював пенсії з сусідніми Польщею, Угорщиною і т.д., а обрав найбіднішу країну, що межує з нами... Хоча, виходе, що напривеликий жаль ми і є громадянами найбіднішої країни європи...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up