На калинівському арсеналі збудують заглиблений пункт. Вартість майже 3 мільйони

На калинівському арсеналі збудують заглиблений пункт. Вартість майже 3 мільйони

Відома доля калинівського арсеналу, який згорів внаслідок вибуху. Там проведуть будівельні роботи. Тендер за два мільйони 840 тисяч гривень вже оголосили закритим. Що мають зробити за ці гроші, читайте далі.

До 1 грудня 2018 року на території військової частини А1119 (калинівський арсенал, який постраждав від вибуху) має завершитися капітальне будівництво заглибленого пункту управління. Про це інформує  сайт публічних закупівель Рrozorro.

У 2017 році мають виконати усі земляні роботи, звести фундамент та стіни. Основна ж маса роботи припадає на 2018 рік. Ось на що виділили гроші:

  • У січні займуться водопроводом та опаленням,
  • У лютому - облаштовуватимуть каналізацію.
  • У березні візьмуться за вентиляцію,
  • У квітні - телефонізацію об'єкта.
  • У травні встановлять електрообладнання та проведуть необхідні роботи із електроосвітлення.
  • У червні з'являться вікна та перегородки.
  • У липні - двері та підлога, у серпні - зовнішнє оздоблення, а у вересні завезуть обладнання.
  • В жовтні та листопаді облаштують тротуар, озеленення території та облаштування водопровідного потоку.

Переможець процедури закупівлі -  фірма "Аріадна-Полісся".

Відео дня

Нагадаємо, що 26 травня 2017 року занялися склади у Калинівці. Горіло і вибухало усю ніч. Серед місцевого населення почалася паніка, боялись розльоту боєприпасів. Хронологія ночі – далі у сюжеті:

 

Читайте також:

Розмінування зони після вибуху в Калинівці. Що зробили за 23,5 мільйона?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Пупкин Вася

    От ,,Калибра,, не спрячешься !)

    OlexaVin reply Пупкин Вася

    То не треба нічо робити да? Будку з дощок збити та й досить. Ви не пробували в консультанти записатися бо от ви і по мостах спеціаліст і по військових спорудах. Такі цінні поради пропадають.

    Anonymous reply OlexaVin

    Вася у нас тракторист широкого профиля. И по мостах, и по светофорам, и по военной части тоже.

    это же новое направление - "диванные эксперты".
  • Anonymous

    "згорів внаслідок вибуху"

    А може навпаки,вибухнув внаслідок пожежі?
  • Ols Kat

    Я не знаю кому відома доля калинівського арсеналу, матерiали розслiдування ж засекретили
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up