Зниклу 4-річну дівчинку в Пасхальну ніч шукали 600 правоохоронців

Зниклу 4-річну дівчинку в Пасхальну ніч шукали 600 правоохоронців
Фото з сайту Нацполіції у Вінницькій області
  • У селі Олександрівка Жмеринського району правоохоронці, кінологи, рятувальники, Нацгвардія та місцеві жителі шукали 4-річну дівчинку
  • Малолітня донька побігла з дому за своєю собакою. Батьки не прослідкували
  • На сполох батьків підняли правоохоронців з кількох районів Вінниччини

Інформація про зникнення 4-річної дитини з села Олександрівка до поліції надійшла близько 20.30 від її батьків. За їх словами, вони не помітили, як їхня малолітня дочка вийшла з подвір’я та пішла у невідомому напрямку. Про це пишуть на сайті Нацполіції у Вінницькій області.

За словами правоохоронців, на пошуки неповнолітньої дитини по тривозі підняли особовий склад Жмеринського відділу поліції, Шаргородського, Барського, Тиврівського та Гніванського відділень поліції, працівники батальйону особливого призначення  «Вінниця», працівники Нацгвардії, рятувальники та місцева громада. Загалом на пошуку дитини було задіяно близько 600 людей. Вони прочісували територію села всю ніч в пошуках дівчинки.

«Опитавши рідного дядька дитини, який живе по-сусідству, та сусідів поліцейські з’ясували, що дівчинку востаннє бачили, як вона бігла за своєю собакою у місцевий садок площею близько 500 гектар. У цьому ж садку знаходився город родини зниклої дитини», — пишуть на сайті поліції.

Відео дня

А приблизно о сьомій ранку, 16 квітня, дитину знайшли у садку. Вона спала у хмизі.

Дитину оглянули медики, які підтвердили, що з дівчинкою все добре: дитина була тепло одягнена у зимовий одяг.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up