Cпорт полюбиш - сильним, спритним будеш. Як святкували з RIA маленькі вінничани

Cпорт полюбиш - сильним, спритним будеш. Як святкували з RIA маленькі вінничани
Діткам, які виймали з лототрону виграшні номери, теж вручили сюрпризи. Авторське печиво з логотипом організатора свята
  • Свято дитинства на Фонтанній площі подарувало купу емоцій маленьким мешканцям Вінниці.
  • Конкурси, розваги і розіграші призів тривали більше чотирьох годин, але малеча не стомлювалася змагатися за подарунки.
  • Цікавих, яскравих та смачних призів роздали цього року рекордну кількість - більше 6 000.
  • Головним сюрпризом для учасників став планшет, розіграний у лотерею.

Справжнє свято для маленьких вінничан вже 3-й рік RIA проводить в рамках спортивного свята «Рухаємо Вінницю». Біля фонтану в Центральному парку цієї суботи, 27 травня, почалися розваги, змагання і конкурси для дітей. Разом із ведучими з дитячого центру “Кузя” стартували з розминки, а далі – естафети, вікторини, танцювальні батли.

Повеселитися мали змогу і малюки, і школярі, і підлітки. А в деяких конкурсах боролися за перемогу цілими сім’ями.

- Побудувати будинок за п’ять хвилин? Немає проблем! - сміється учасниця змагання «Заклади свою цеглину у житловий будинок» від генерального партнера свята компанії-забудовника «Династія».

Відео дня

Жінка з чоловіком і трьома дітьми звели невеличку стінку зі справжньої цегли і цементної суміші прямо там, у парку.

«Династія» також влаштувала виставку зі своєї техніки. Малеча радо досліджувала кабіни і деталі екскаваторів, підйомників і машин-вантажників. Одягала будівельні каски та жилети і позувала для фото своїм батькам.

Ще на території свята працювали цікаві для дітей майстер-класи. Розписувати імбирні смаколики їх навчала авторка рецепту печива, яке можна їсти малюкам, щойно проріжуться перші молочні зубки, Лора Григорук. За сусіднім столиком дівчата з дитячого центру «Кузя» проводили майстер-клас із аквагриму, поки їхні колеги-аніматори допомагали ведучим свята, клоунам, організовувати решту дітлахів для участі в конкурсах.

- Дуже добре, що багато рухливих ігор, - ділиться враженнями від Свята дитинства батько 5-річного Івана Денис Григорук. – Наш хлопчик дуже непосидючий. Йому тут весело.

Діти веселилися, змагаючись у спритності та кмітливості. Вони вивчили прислів’я «Коли спорт полюбиш, сильним, спритним будеш». У перервах між конкурсами глядачів розважали своїми виступами дітки з 35-го садочка та учасниці танцювальних студій «Jastine» і «Art-Fusion».

- Ось несемо додому виграний м’яч, доця задоволена, - сміється мама 7-річної Карини Вікторія Стороженко.

Спортивний інвентар, смачні подарунки, корисні для школярів речі та тисячі кульок. Назвати усі призи, які роздали на Святі дитинства – неможливо. Їх було понад 6000.

Смаколиками забезпечила маленьких вінничан солодкий партнер свята кондитерська компанія «Лукас». Вона дарувала учасникам конкурсів свою нову продукцію, яка з’явиться у продажу для вінничан вже на початку червня - це грильяжні цукерки Hit & Bit і Oranbino та круасани.

А ексклюзивний партнер, торгова марка «ЛІМО», щедро обдаровувала дітлахів своїм новим морозивом, яке називається «Мурожко» та містить необхідні для розвитку дитини вітаміни. Також дітки отримували брендовані кепки, постери для розкладів уроків та інші цікаві сувеніри.  

Освіжитися можна було біля яскравої палатки «TESS», де пригощали великим асортиментом смачних й запашних чаїв із натуральними інгредієнтами.  

- Моїй дитині дуже сподобалося, - каже мама 8-річної Діани Оксана Лимар. - Ми виграли двічі, красиву чашку за участь у конкурсі та упаковку морозива.

- Чашка у мами в сумці, ось, - показує свій приз Діана. - А морозиво не можу показати, я його вже з’їла.    

Було змагання мам – їх перевірили на здатність упізнати наосліп свою дитину серед інших. Упізнали всі мами й за це вони і їхні дітки отримали подарунки від офіційного партнера свята Центру дитячої офтальмогії «Зорик» - сертифікати на перевірку зору.

Крім того, на сцені стояв лототрон, в який можна було кинути лотерейний квиток. Виграшні номери діставали випадкові діти. Таким чином розіграли 30 цінних призів.

Усе дійство фіксував на камеру оператор оновленого телеканалу «Вінниччина». Цей канал готує спеціальний репортаж про свято у рамках програми «Vinnkids» про дітей та для дітей.

Наостанок святкування із лототрону витягли номер, який виграв суперприз свята – планшет від генерального партнера «Династії». Його отримав другокласник з 34-ї школи Владислав Нечипорук.
 

Пощастило другокласнику з 34-ї школи Владиславу Нечипоруку. Суперприз свята – планшет від генерального партнера компанії-забудовника «Династія» 


Ми - крутіші за усіх! Глядачів розважали своїми виступами дітки з танцювальної студії «Jastine»


За активність отримав футбольний м'яч від “Династії”. Спортінвентар допоможе провести літо весело і з користю для здоров'я


Одягали будівельні каски і фотографувалися. На виставці техніки від «Династії» малеча досліджувала кабіни екскаваторів, підйомників, вантажних машин


Звести стінку зі справжніх будматеріалів - немає проблем. Сімейний конкурс провів генеральний партнера свята


Подарунками тішилися і батьки, і діти. У пакеті учасниць свята - нове морозиво від “Лімо”


Яке свято без яскравих повітряних кульок! На Фонтанній площі їх діткам роздали більше двох тисяч


Ящики морозива розійшлися серед учасників конкурсів. Щедро годувала солоденьким торгова марка “Лімо”


Заряджав енергією маленьких вінничан солодкий партнер свята. Представник кондитерської компанії «Лукас» вручає смачні призи


Морозиво і кепка на додачу. Дітлахи були раді подарункам, які дозволяють залишатися у формі в спеку  


Солодощі для дітей – завжди бажаний подарунок. Цукерки від «Лукас» дісталися багатьом учасникам свята


Із лялькою-велетнем від «TESS». На згадку про свято Дитинства дітки із задоволення фотографувалися


Біля постера "ЗОРИК" робили яскраві фото та селфі. На території свята також працювала палатка центру, де можна було розпитати про обстеження зору малюків


«TESS» пригощав і маленьких спортсменів, і дорослих бігунів. Щойно заварений чай смакував усім учасникам спортивного свята «Рухаємо Вінницю» 


Дивись, дивись!!! Над Фонтанною площею Центрального парку літали мильні бульбашки, якими порадував малечу дитячий центр «Кузя»

 

Читайте також:

Планшет і ще 6 000 призів роздала RIA на святі Дитинства (ФОТО, ВІДЕО)

«Вінниця біжить» 2017: Найяскравіші моменти і як це було

Вінниця біжить: на старт вийшли біля трьох тисяч великих і маленьких вінничан

«Вінниця біжить»: вони пробігли 9 кілометрів! (ФОТО УЧАСНИКІВ)

Розіграш призів від RIA: Хто поїде в Діснейленд і Угорщину

"Вінниця біжить": Хто першим пробіг 9 км і отримав 5000 грн

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up