«Вінниця біжить» 2017: Найяскравіші моменти і як це було

«Вінниця біжить» 2017: Найяскравіші моменти і як це було
  • Сьогодні, 27 травня, у Вінниці відбулось справжнє спортивне свято!  
  • Тисячі вінничан пробігли дистанції 1 і 9 кілометрів.
  • Стартували з площі ім. Стуса фінішували в Центральному парку.
  • На фініші всіх чекали розваги, пісні, танці і розіграш великої кількості подарунків.
  • Головні призи - путівки до Діснейленду і Угорщини

О 10.00 почалась реєстрація на марафон «Вінниця біжить». Вінничани приходили і отримували номери учасників забігу. На дистанцію 1 кілометр міського марафону "Вінниця Біжить" зареєструвалось до двох тисяч бігунів. На 9-кілометровий забіг - понад 600.


Доки йшла реєстрація учасників, на сцені біля Книжки, вінницький шоумен Олександр Теренчук розважав вінничан. Хтось приймав участь в розіграшах та інтерактиві, хтось просто спостерігав виступи місцевих колективів та розминався. 


Перед стартом до учасників забігу з привітальним словом звернувся директор «RIA Media» Олег Горобець, який побажав усім гарного настрою, віри у себе.
- Вінниця це місто яке йде вперед, бігаємо, йдемо вперед, і рухаємо Вінницю вперед, - сказав Олег Горобець.

Відео дня


Заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський привітав всіх вінничан зі святом бігу та здоров'я.  
- Хочу щоб сьогодні дистанція була легкою, щоб результати були гарні і фініш успішним, - сказав Владислав Скальский. 


Окрім того заступник міського голови зазначив що є класна європейська практика, проводити промоцію здорового способу життя. 
- Ми впевненні що Вінниця заслуговує на те щоб бути прикладом для інших, - говорить заступник мера. - І розмірковуємо над тим щоб разом з «RIA» організувати більш масштабний захід, ще більш спортивний, щоб там могли фіксуватися спортивні результати. Є одна проблема - Вінниця дуже компактне місто, тому такі заходи даються дуже складно. Але якщо не наступного, то через два роки ми зможемо організувати потужній напівмарафон, почнемо з цього, для того щоб дісно зробити промоцію нашому місту, бо воно того варто.

А Олександр Третяк, керівник відділу маркетингу мережі супермаркетів «Грош» віп-партнера свята побажав всім учасникам гарного пробігу. І зазначив, що не зважаючи на те що сьогодні є дві дистанції 1 км та 9 км, якщо хтось з бігунів раптом зміне маршрут та побіжить у "Грош" ніхто проти не буде. 

Рівно об 11.00 прозвучав сигнал старту для учасників, що обрали дистанцію 9 км і більше 600 бігунів ринулись за перемогою. А вже за кілька хвилин прозвучав старт і для учасників забігу що обрали дистанцію 1 км. 

Фінішували усі в Центральному парку ім. Горького. Зі сцени біля Літнього театру ведучий свята Роман Гах вітав всіх учасників з вдалим фінішем. 
Доки бігуни на дистанцію 9 км відходили від вражень та фізичного навантаження всі інші ділилися власними думками щодо пробігу.

А на сцену вже запросили наймолодшого учасника «Вінниця біжить» хлопчику ще не виповнилось і двох років, а також найстаршого учасника. Їм мали вручити подарунки. 
Та з найстаршими вийшла ділема. Їх виявилось аж троє, два поважних чоловіка по 80 років, та їх старший товариш якому 82 роки. До речі 82-річний вінничанин не лише побив віковий рекорд «Вінниця біжить», чоловік ще й пробіг дистанцію 9 км. Одним словом подарунки вручили всім. 

Після того як відзначили всіх цікавих та неординарних учасників забігу, настала черга нагороджувати переможців «Вінниця біжить». Трійка переможців серед чоловіків та жінок на 9 км нагородили медалями та грошовими призами. За 1 місце - 5000 грн, за 2 місце - 3000 грн, 3 місце - 1000 грн.
Першим серед чоловіків, дистанцію 9 км пробіг Василь Коваль, який минулого року на «Вінниця біжить» став срібним призером на дистанції три кілометри. Другим фінішну пряму на дистанції 9 км перетнув минулорічний переможець «Вінниця біжить» Сергій Рибак. Бронзовим призером став Анатолій Демидов. А серед жінок перше місце зайняла майтер спорту з легкої атлетики Віра Овчарук. Срібним призером стала кандидат в майстри спорту Любов Суховірська. Третє місце в дистанції 9 км серед жінок посіла Наталія Семенович, кандидат в майстри спорту з легкої атлетики. 

Після вручення почесних нагород забігу «Вінниця біжить», завдяки лотереї розіграли безліч приємних та цінних подарунків від партнерів та спонсорів свята, локації яких були розташовані біля сцени. Серед призів: наручні годинники, футбольні м'ячі, надувні матраци, електронні прилади, сертифікати до розважальних та оздоровчих закладів. 
Та головним призом серед усіх учасників «Вінниця біжить» незалежно від обраної дистанції та фінішного результату стала подорож на двох до Угорщини від туристичної агенції Мер-Ка-Ба.
І її щасливою власницею стала 13-річна Діана Сташок.

Починаючи з 16.00 на сцені біля Літнього театру відбувався розіграш призів серед передплатників газети «RIA». Найцінніші серед них, велосипед від партнера свята «ВелоЛіга» вартістю 16 тисяч грн. Його власником став Сергій Субін.

А головний приз подорож до французького Діснейленду виграла вінничанка Тетяна Столяр.

Пропонуємо переглянути коротеньке відео про забіг!
І ще питання...Повторимо наступного року?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алексей Хомишен

    А які результати по часу?
  • Alexey Sales

    Всем спортсменам привет! Девушка с номером 3809, будьте добры, отзовитесь на [email protected]. Буду очень признателен Вам. Алексей :)

  • Честный человек

    Всего сегодня было до 700-800 человек.

    На 9 км было максимум 140 человек.

    На 1 км было человек ну 400-600 максимум.

    Вадим Павлов reply Честный человек

    Честный человек. Я главный редактор RIA. В забеге на 9 км участвовало около 600 людей. Но на финиш пришло больше 300 человек. Многие не рассчитали силы. Я специально сел и посчитал всех людей. Потому что сам и фоткал их на финише)))  В забеге на 1 километр реально бежало больше 2000 людей.  И заметил, что вы одно и тоже пишете на всех новостных сайтах, которые написали про забег)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up