Збив родину, здав назад та втік. З'явилося відео ДТП, де п'яний влітає у людей на переході

Збив родину, здав назад та втік. З'явилося відео ДТП, де п'яний влітає у людей на переході
  • Темна «Ауді» у Немирові збила матір та 6-річного сина. Дитина від удару пролетіла кілька метрів.
  • Також у той час біля них на «зебрі» була ще одна жінка-пішохід. Її дивом не зачепило.
  • У мережу виклали відео моменту ДТП та розповіли, що водій уже не раз сідає п'яним за кермо.

Аварія сталася 30 липня близько 21.00 у Немирові на вулиці Горького. 

— Водій автомобіля «Ауді» наїхав на 38-річну місцеву жительку та її 6-річного сина. Потерпілі переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переході. Не зупиняючись, правопорушник з місця аварії втік, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Переглянувши записи з камер відео нагляду, інспектори ідентифікували марку та модель автомобіля втікача. 27-річний місцевий житель, який керував іномаркою, перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Про це ми писали у матеріалі:

Відео дня

Як з'ясувалося, тоді дорогу переходило одразу дві жінки та дитина. Усе це зафіксували камери спостереження.

Водій з місця події втік. Очевидці бігли за авто та кричали, щоб кермувальник зупинився. Водій ні на що не реагував та втік.

Стало відомо, що за кермом легковика був Євген Кирилюк з Немирова. У поліції зазначають, що цьогоріч його уже ловили п'яним за кермом.

За даним фактом триває розслідування.

Тим часом, маленький хлопчик у важкому стані в реанімації. Його мати отримала не такі значні травми, але теж перебуває у медичному закладі.

Момент ДТП та деталі про інцидент дивіться у відео:

 

Читайте також:

На Первозванного з вантажівки під час руху висипалися будматеріали

На Київській «ВАЗ» протаранив електроопору. Водій був п'яний

Є загиблий та травмована. У Барському районі Mazda в'їхала у вантажівку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Іван Лемещак

    Казнити наволоч!
  • Сергей Рудой

    Протягом року він їздив бухим за кермом..це говорить поліція...країна -

    петрович reply Сергей Рудой

    к каждому бухарю по полицаю не приставишь. У тебя шо ни случись - країна далбайобов. ну так ехай в кращу краину, где нет алкашей и нет дтп и полиця краща, чё тут маешься.

    Александр Войнарович reply петрович

    Гнилой напрочь аргумент. Что неверно сказано? Нужно быть додиком, не замечающим и не осознающим очевидные недостатки и глупости в законодательстве своего государства, чтобы не показаться не патриотом?
  • Наталья Горошко

    Надо убрать частные корыта из черты города.

    Лишь бы как reply Наталья Горошко

    Ну вот и добейся чтоб первыми твои родственники отказались

    Наталья Горошко reply Лишь бы как

    У моих родственников нет. Так что начнем с тебя.

    лишь бы как reply Наталья Горошко

    не-не. не дождетесь
  • Anna Nazarchuk

    Скотиняка!  Ноги,  руки відрубати!!!

    Саша reply Anna Nazarchuk

    хіба що Вам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up