У Жмеринському районі перекинулась цистерна з газовим пальним

У Жмеринському районі перекинулась цистерна з газовим пальним
  • В аварії сильно постраждав водій вантажівки. Чоловік з Київської області, його госпіталізували до лікарні.

Аварія сталася близько 12.35 у середу, 2 червня, в Жмеринському районі на автодорозі Бар – Ялтушків. Вантажівка, що перекинулася, перевозила газове пальне. 

— За інформацією слідства, 47-річний житель Київської області не впорався з керуванням автоцистерни DAF, виїхав на узбіччя дороги, де автомобіль перекинувся, — кажуть у відділі комунікацій поліції вінницької області. — У результаті аварії водій з травмою голови та переломом ребер госпіталізований у хірургічне відділення лікарні. 

У поліції зазначають, що витоку пального не сталось. Обставини та причини ДТП з'ясовують слідчі.

Відео дня

 

Читайте також:

Три десятки нових випадків. Дані про COVID-19 станом на 3 червня

Нові ціни на проїзд та порятунок дитини: важливе за 2 червня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ирина Тислюк

    Барський район приєднаний  до Жмеринки
  • Ілья Семанчук

    😟😟😟Грусна
  • Славік Гребенюк

    От придурки з своїм Жмеринським районом

    Олег Бондар reply Славік Гребенюк

    Бо в Барському

    Елена Елена reply Славік Гребенюк

    Yulia Salabay а это лишь бы что-то ляпнуть

    Yulia Salabay reply Славік Гребенюк

    Славік Гребенюк до чого тут Жмеринський район?
  • Виктор Черниш

    Іх ганяють 24 години на добу .недають спати

    Олег Бондар reply Виктор Черниш

    А то шо там не дорога а трампліни з припяцтвиями то норм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up