Резонансні аварії за 2017 рік. Де найчастіше трапляються ДТП і травмуються люди?

Резонансні аварії за 2017 рік. Де найчастіше трапляються ДТП і травмуються люди?
  • За статистикою, у Вінниці кожного дня трапляється у середньому чотири аварії.
  • І майже щодня у ДТП травмується людина.

Патрульні поліцейські, у відповіді на наш запит, вказали, що за 11 місяців 2017 року у місті сталося 1357 ДТП. З них 287 — з потерпілими чи загиблими.

«Лідером» за аварійністю з потерпілими стала площа Гагаріна. Там у період з 1 січня по 1 грудня 2017 року сталося шість аварій, у яких постраждали люди.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Ford в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Перше місце у цьому антирейтингу з площею Гагаріна поділяє Київська, де вона перетинається з вулицею Станіставського. Там також сталося 6 аналогічних аварій.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно там водій Ford на смерть збив чоловіка і втік:

Читайте також:

Ще чотири аварії, де травмувалися люди, сталися на в’їзді до Центрального мосту зі сторони Соборної. Закривають анти-топ два перехрестя: Соборна - Мури та Брацлавська - Замостянська. Тут сталося по три аварії з потерпілими за 11 місяців 2017 року.

У матеріалі 148 збитих пішоходів з початку року. Де у Вінниці небезпечні «зебри» можете почитати де найчастіше калічать пішоходів.

А так виглядає п’ять місць, де найчастіше стаються аварії без потерпілих:

  • Київська - Соборна - Коцюбинського — 16 подій;

  • Пирогова - А. Ющенко — 14 подій

  • Площа Гагаріна — 13 подій;

  • К. Коріатовичів - М. Оводова — 11 подій;

  • Театральна - Магістратська — 10 подій.

Найрезонансніші ДТП за 2017 рік

 

Хлопчик загинув під колесами вантажівки

Аварія сталася 12 травня на Тяжилові. За кермом вантажівки був 20-річний

житель Жмеринського району. 10-річний хлопчик їхав на велосипеді у тому ж напрямку, що і авто. Почав повертати і впав просто під колеса вантажної машини.

За кілька метрів від місця аварії лежав його покручений рожевий велосипед. А під колесами авто велика калюжа крові. Люди намагалися змити її, виливаючи відра води.

З-під колес автомобіля дістали маленький черевик, який злетів з ноги хлопчика.

Пізніше з водія зняли обвинувачення за відсутністю складу злочину.

Читайте також:

П’яний збив двох на смерть

Ця аварія сталася 12 липня навпроти «Епіцентру». Водій «ВАЗ 2115» збив двох пішоходів, які перебігали дорогу у неналежному місці.

З місця події водій поїхав. На місці ДТП поліцейські знайшли номери його авто, уламки фари.

Один з постраждалих загинув на місці, інший – помер у лікарні. Їм було 28 та 29 років

Читайте також:

Байкер та BMW X5

4 вересня на вулиці Зодчих зіткнулися BMW X5 та мотоцикл Kawasaki. Медикам залишилося лише констатувати смерть мотоцикліста. Він помер на мокрому асфальті,

зламав шию. Журналісти спростували думку, що водій BMW на швидкості виїхав на проїжджу частину. Він не міг цього зробити, бо пропускав автомобілі у проміжок часу з 19:38:27 до самої аварії.

Читайте також:

Аварія на площі Гагаріна

Мотоцикл — у калюжі моторного масла та крові, у водія — численні переломи, а у BMW — лиш пом’ятий “передок”.

— За попередніми даними, водій BMW рухався по Соборній в сторону Пирогова, не надав переваги у русі водію мотоцикла,і допустив зіткнення. Водія "Хонди" забрала швидка, він тоді був при тямі. Діагноз йому на місці не ставили, але я бачив, що у нього відкритий перелом руки, - сказав журналісту інспектор патрульної поліції, старший лейтенант Ярослав Семенюк.

Читайте також:

«Porsche Cayenne» злетів у канаву

У ніч з 6 на 7 вересня у Стрижавці, на мосту через Десну, де тоді проходив ремонт, сталася моторошна аварія. 33-річний водій на «Porsche Cayenne» влетів у технічну канаву. На місці загинула пасажирка

Водій та пасажири, 31-річний чоловік і 27-річна дівчина, були госпіталізовані. У поліції пізніше розповіли, що водій помер у лікарні

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Next

    Патрульні поліцейські, апсолютно не займаються профілактикою ДТП, в основному вони виконують  роль статистів і фіксаторів ДТП. Не видно патрульних автівок на центральних вулицях,  не кажучи про другорядні, вони не фіксують порушень парковок, стоянок і перевищення швидкості.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up