На Тяжилові водій вантажівки насмерть збив 10-річного велосипедиста (ФОТО)

На Тяжилові водій вантажівки насмерть збив 10-річного велосипедиста (ФОТО)
  • Аварія сталася 12 травня, приблизно об 11 годині, на вулиці Ватутіна;

  • За кермом вантажівки був 20-річний житель Жмеринського району;

  • 10-річний хлопчик впав з велосипеда просто під колеса вантажного авто

За попередньою інформацією, хлопчик їхав на велосипеді в напрямку центру міста по краю проїжджої частини та почав повертати наліво. Він впав з велосипеда і потрапив під колеса вантажного автомобіля «ГАЗ», що рухався позаду у попутному напрямку. 10-річний хлопчик отримав несумісні з життям тілесні ушкодження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке порушення винний може сісти до в'язниці на термін до 8 років. Поліцейські стверджують, що водій вантажівки був тверезий.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ГАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

— Я сиділа вдома і почула страшні крики, — каже жіночка, яка була на місці ДТП. — То голосила бабуся загиблого хлопчика. Самої аварії я не бачила. Але коли подивилася у вікно, побачила поліцейських, зрозуміла, що трапилося щось страшне.

Відео дня
blockquote>

У кількох метрах від вантажівки лежав покручений рожевий велосипед. А під колесами авто велика калюжа крові. Люди намагалися змити її, виливаючи відра води.

З-під колес автомобіля дістали маленький черевик, який злетів з ноги хлопчика.

Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (89)
  • дар'я Сейтабляева

    Богдан был моим другом я досих пор немогу смириться с мысылью что его нет  трудно понять
  • Вадим Ммм

    Я їду цею догогою кожен день на велосипеді і там на тратуарі є велосипедна доріжка з всіма розмітками для велосипедистів та пішоходів. А чого дитина по дорозі їхала? Це вина батьків! Моїм дєткам кожен день обясняв де треба їздити. А після цього випадку я пів дня говорив з дітьми. Дитину шкода..... і не повернеш.... Шкода і водія який буде мати купу проблем через невиконання правил дорожного руху дітей. Батькам треба краще втолковувати!!!! де і як гуляти дітям.

    Кими Райкин reply Вадим Ммм

    по содержанию плюс, но емае, так над языком поиздеваться я бы и специально не смог...
  • Человенко Андрій

    Дуже жалко він був моїм другом
  • Владимир Деловой

    Якщо водію 8 років 286ч2ККУ, тоді батькам 5 років 166ККУ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up