На «зебрі» по Чорновола легковик збив молодого хлопця. П'яна водійка втекла з місця події

На «зебрі» по Чорновола легковик збив молодого хлопця. П'яна водійка втекла з місця події
  • Свідки події розповіли нам, що хлопець лежав на дорозі без свідомості. На місці аварії зібралося чимало людей, які допомагали потерпілому.

Аварія сталася вчора, 19 червня, о 22.35 по вулиці Чорновола. Як розповіли нам в пресслужбі поліції, потерпілий 2000 року народження з Вінниці. Переходив дорогу по пішохідному переходу. Авто Hyundai, яке вчинило ДТП, зникло з місця пригоди.

— У хлопця, за попередніми даними, травма голови. Його госпіталізували до лікарні. За кермом авто була жінка. За допомогою даних свідків та камер відеоспостереження, водійку та авто вдалося невдовзі розшукати. Вона здала кров на перевірку, чекаємо результати аналізу, — прокоментували аварію у відділі комунікацій поліції області.

Також відомо, що шукають інших свідків ДТП, які допоможуть у слідстві.

Відео дня

— Шукаємо небайдужих свідків ДТП, яке трапилося по вул. Чорновола на пішохідному переході, водій Hyundai здійснила наїзд на молодого хлопця, якого госпіталізували до МКЛ ШМД з переломами. Якщо хтось бачив зателефонуйте за номером 0965025315, — написав у соцмережі Владислав.

ОНОВЛЕНО.

У поліції повідомили, що 44-річна кермувальниця була нетвереза. 

— Поліцейські освідували водійку з  допомогою «Драгера». В її  організмі виявлено 1.94 проміле алкоголю, — повідомили у відділі комунікацій поліції області об 11.32 20 червня.

Фото та відео з місця цієї аварії дивіться в новині «Водійка і пасажирка — медики. Їхали з сабантуя». Нові деталі п'яної ДТП на Чорновола.

 

Читайте також:

Не пропустив пішоходів. На «зебрі» по Коцюбинського легковик збив жінку

На Хмельницькому шосе дерево впало на трамвайну колію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Дима Бузин

    Нафіг по всьому городу камер напічкали а тазіка найти неможуть позор
  • Дима Бузин

    Алкашня бабська
  • Павел Андронюк

    а у хлопця що, очей нема?
  • Anutka Bulgakova

    Як мене вже достали ці алкаші за кермом, скільки можна врешті решт, через них страждають люди 😡
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up