На Вінниччині випав сніг. Укравтодор розказав про стан проїзду дорогами

На Вінниччині випав сніг. Укравтодор розказав про стан проїзду дорогами

Оперативна інформація щодо стану проїзду автомобільними дорогами 30 листопада 2017 року.

Через складні погодні умови на українських дорогах місцями спостерігається ожеледиця, повідомляє «Укравтодор».

«Вночі випав сніг в Чернігівській області (товщина снігового покриву місцями від 1 до 2 сантиметрів). Опади також зафіксовано у Сумській та Луганській областях. Тумани – в Житомирській, Київській, Вінницькій та інших областях», йдеться в повідомленні.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

На автошляхах  задіяно близько 490 одиниць спецтехніки та 665 дорожників.

Відео дня

«станом на 30 листопада 2017 року проїзд транспорту дорогами загального користування забезпечено. Перевальні ділянки доріг перебувають у проїзному стані.

Державне агентство автомобільних доріг України закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів.

«Слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про можливу слизькість. У час негоди варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Окреме прохання до водіїв вантажівок: не створюйте заторів, не здійснюйте обгін на слизькій дорозі», - зазначають в відомстві.

Про подальшу ситуацію на дорогах обіцяють інформувати додатково.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up