Я — не я і машина не моя... Як патрульне авто через «лису» резину забирав евакуатор

Я — не я і машина не моя... Як патрульне авто через «лису» резину забирав евакуатор
  • Зазвичай поліція викликає евакуатор, якщо водій порушив правила дорожнього руху.
  • А цього разу вінничани з «Дорожного контролю» побачили патрульне авто з «лисою» резиною і не пройшли повз.
  • Чим все закінчилось — подивіться на відео, викладеному активістами.

В суботу, 1 серпня, під час несення служби на вулиці Соборній екіпаж патрульних виявив технічну несправність службового авто, на яку вказали громадяни. Про це журналістці «20 хвилин» повідомила прес-офіцер «Патрульної поліції Вінниці» Тетяна Фіщук.

— Тому викликали евакуатор для доставлення автомобіля до місця ремонту, — зазначає вона.

У групі «Дорожний контроль Вінниця» на ФБ виклали відео, як все відбувалось. Активісти побачили патрульне авто з резиною, яка стерлась. Автівка стояла на вулиці Соборній.

Відео дня

— Що зобов’язаний зробити водій, перед тим як сідати за кермо? — запитує Володимир Затайдух у патрульного.

— Переконатись у справності транспортного засобу, — відповідає активістам той.

— Ви перевіряли справність? Ви ж водій данної автівки? — запитує Затайдух у патрульного.

— Ні, — відповідає поліцейський та озирається довкола. — Я не знаю, хто приїхав на цій автівці. Я взагалі пішим ходом прийшов...

Активісти зазначають, що патрульний каже неправду, адже за декілька хвилин до цього він повідомляв, що вони їхали за особою по вулиці Соборній.

Потім активісти вказали поліцейському на стерту резину в колесі. На що останній пообіцяв, усунути неполадку по приїзду на місце.

— Ви знаєте, що не маєте права рухатись з такою несправністю? —запитує вінничанин.

— Чому це ми не маємо права та де таке написано? — відповідає на запитання коп.

—Це створить небезпеку для інших водіїв, якщо лопне колесо, — пояснив йому Затайдух.

Чим все закінчилось, подивіться у відео:

 

Читайте також:

Пограбування банкомату у Дашеві: бандити винесли мільйон гривень

Трагедія у «Набережному кварталі»: з 11 поверху випав 27-річний вінничанин

Під Вінницею австрієць та його дружина влаштували дитячу порностудію

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (168)
  • Володимир

    Дякую:а де штраф водієві ,де виклик оперативнослідчоі ,де знімки номера «ридзини» ,яка їздить на приватних авто ;все видається згідно документів актів використання,де штраф механіку за випуск автомобіля?
  • Igor Borisovich

    Добре що є такий контролюючий орган як дорожній контроль
  • Анюта Кузьмина

    Это просто показуха!!!
  • Петро Горошко

    Що ти мелеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up