На Соборній хлопець з дівчиною розмалювали стіну. Хуліганів упіймала поліція

На Соборній хлопець з дівчиною розмалювали стіну. Хуліганів упіймала поліція
  • Хлопець з балончика наносив графіті. Дівчина стояла поруч.
  • Домалювати свої каракулі вінничанин не встиг — приїхали копи.

Інцидент стався вночі 21 березня на розі вулиць Миколи Оводова та Соборної. Про це розповіли у Ситуаційному центрі. Їх камери зафіксували правопорушення, та співробітники одразу повідомили про це поліцію.

— Двоє невідомих осіб, усвідомлюючи свої протиправні дії, нанесли графіті на фасад будинку. Один із них малював фарбою, інша чекала та оглядалась. Проте домалювати не вдалось, адже працівники Ситуаційного центру одразу проінформували охоронців порядку. Оперативно відреагувавши, до місця події прибув екіпаж патрульної поліції. Порушники вирішили тікати, однак невдовзі правоохоронці їх затримали. Ними виявились юнак 2002 року народження та дівчина 2005 року народження, — розповіли у Ситуаційному центрі.

Хлопець визнав, що малював саме він, і отримав протокол за дрібне хуліганство. Наступного дня йому виписали і ще один протокол за 152 статтею КУпАП — порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Відео дня

Сума збитку встановлюється.

 

Читайте також:

У Хмільницькому районі ввели карантин. У свиней виявили африканську чуму

Хтось здав. В оселі жителя області знайшли наркотики, зброю та набої

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Слава активiстам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up