Мотори ревуть, дим з-під коліс. На Електромережі вночі змагаються з дрифту

Мотори ревуть, дим з-під коліс. На Електромережі вночі змагаються з дрифту
  • На кільці біля Електромережі водії повадилися влаштовувати змагання з дрифту;
  • Серед учасників помічені різні автомобілі: від BMW і до «ВАЗів»;
  • Вінницька поліція знає про ці «тусівки»… і проводить профілактичні бесіди з водіями.

Відео виклав у мережу вінницький журналіст Михайло Чорнопиский. На роликах видно, що «змагання» проводяться, не зважаючи на те, що створюються аварійні ситуації, а поруч їздять інші водії. Дрифтери пропускають інших учасників руху, а потім знову продовжують тиснути на педаль газу.

Перед тим, як починати дрифтувати, дорогу поливають водою. Це теж є на відео.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ГАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Чи викликали вінничани «копів» на Електромережу, щоб ті припинили «змагання»? Прес-секретарка патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук від імені заступника командира батальйону відповіла, що виклики надходили.

Відео дня

— Такі виклики бувають, ми на них, звичайно ж, реагуємо, — говорить вона. — З цими водіями регулярно проводимо зустрічі, профілактичні бесіди.

Щоб дізнатися, чи порушують правила дорожнього руху ці водії та чим вони небезпечні для інших учасників руху, на наш усний запит відповіді ми не отримали. В поліції порадили написати письмовий.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Vitaliy Tsibulskiy

    ...
  • Тихонов Роман

    *Гальчинского
  • Тихонов Роман

    Гальчинсого на кол !

    Serezha Shvets reply Тихонов Роман

    А до чого тут він? Йому відповідати за кожного любителя поганяти?

    З.А.Глядач reply Serezha Shvets

    Просто,Романові,аби пиз*анути.

  • Анонім

    * Я так зрозумів унас залишилася одна проблема дріфт інших проблем немає

    * Калинівський АЕРОДРОМ це аеродром не для авто а навіть якщо так то це далеко і вночі там зачинено

    * В Вінниці "площадок"немає а Калиновска це не Вінниця

    * Садити? За що?! Хтось постраждав?

    * Скільки разів різні автоклуби ходили до влади це питання ніхто не хоче вирішувати.

    * А нас таких багато і з нами нерахуються

    * НЕХАЙ НАМ ВИДІЛЯТЬ БУДЬ ЯКУ НЕВЕЛИКУ ТЕРИТОРІЮ ЯК У ІНШИХ МІСТАХ МИКОЛАЇВ ОДЕСА ... ЩОБ МОЖНА БУЛО ЗАЇХАТИ У ЛЮБИЙ ЧАС

    З.А.Глядач reply Анонім

    Виділять вам "територію". На Луці...

    Bondar Vadim reply Анонім

    В мене є повно знайомих любителів постріляти з Калаша!!!  Но в Вінниці всі тири закриті вночі і влада не хоче відкривати нічний тир...  Думаю треба їм на пирогова йти, хай там стріляють...  Влада ж не побудувала тир, то хай тепер звичайні люди терплять???  Логіка залізна!! Влада не будує вам площадку -  будем мстити звичайним людям!!

    З.А.Глядач reply Bondar Vadim

    Звичайно,бо якщо "мстити" владі,то вона може дуже боляче відповісти.

    Anonymous reply Анонім

    С какой радости вам кто то что то "ДОЛЖЕН"  выделять???

    Купили вёдра и корыта - скиньтесь и купите себе поле и ездите на нём как хотите.

    А то купили ржавое ведро и им видите ли все должны -парковку должны, место уступить должны, площадку под дрифт должны и т.д. - с какой радости.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up