ДТП на Богуна. Судитимуть водійку, яка п'яною на тротуарі збила дитину

ДТП на Богуна. Судитимуть водійку, яка п'яною на тротуарі збила дитину
  • На Богуна у травні сталася резонансна аварія. У ній сильно постраждав 13-річний Андрій Тарасюк. Дитини перенесла не одну операцію і ще потребує стільки ж.
  • Водійка Наталії Дзісь, яка була за кермом у стані алкогольної коми, одразу ж після затримання вийшла під заставу. В ДТП вона не постраждала.
  • Прокуратура Вінниччини 11 серпня передала обвинувачувальний акт по цій справі до суду.

У повідомленні прокуратури кажеть, що 43-річну вінничанку звинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286-1 КК України info.

— Прокуратура, захищаючи інтереси дитини, наполягатиме у суді на призначенні обвинуваченій покарання, необхідного та достатнього для її виправлення та попередження нових злочинів, — зазначають у пресслужбі прокуратури області. — У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Вранці 24 травня на вулиці Івана Богуна, нагадаємо, китайський кросовер Haval вилетів на тротуар зустрічної смуги руху, потім врізався у ворота приватного будинку, а після цього продовжив рух і збив на тротуарі Андрія Тарасюка.

Відео дня

Після цього позашляховик продовжив рух і в'їхав в огорожу двох домоволодінь. 13-річного школяра в тяжкому стані госпіталізували в реанімацію Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

Постраждалий в аварії в реанімації
Андрій Тарасюк після трьох операцій

Винуватиці ДТП на Богуна Наталії Дзісь, в момент аварії знаходилася в критичному стані сп'яніння (3.3 проміле). Жінці застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів й визначили заставу — 181 600 гривень.

Минулоріч вона теж стала винуватицею ДТП, навіть втекла з місця події. А ще, лікувалася від алкозалежності.

Винуватиця ДТП в судовій залі

Деталі цієї історії дізнавайтеся у наступних матеріалах:

 

Читайте також:

На Київській стоять тролейбуси. Утворився затор

Поблизу Райгорода в ДТП потрапили одесити. Загинула вагітна пасажирка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Оксана Шкуріна

    Їй треба самосуд зробити, а не судити
  • Ирина Бобылева

    Интересно пишут,в случае доказательства вины,а это ещё не понятно?3,3прмиле алкоголя,жаба пьяная,посадить и надолго,а парню выздоровления
  • Галина Іванівна Короленко Матвеєва

    Суд то буде,але що присудять?  Коли б ще наші судді не звинуватили дитину. В нас і таке може бутм.
  • Андрій Леляк

    То ж казали шо вона й@. Нічого їй не буде

keyboard_arrow_up