Поблизу Райгорода в ДТП потрапили одесити. Загинула вагітна пасажирка

Поблизу Райгорода в ДТП потрапили одесити. Загинула вагітна пасажирка
  • Поблизу Райгорода зіткнулися Chery та мотоблок. Пасажирка мотоблоку, якій 20 років, — загинула. Дівчина була при надії.

Аварія сталася близько 00.30 9 серпня поблизу села Райгород в Гайсинському районі. Про ДТП розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, на автодорозі сполученням Вінниця-Гайсин автомобіль Chery Tiggo в’їхав у задню частину мотоблока «Зубр», який рухався попереду, — зазначають у поліції. — У результаті аварії тілесні ушкодження отримала 20-річна пасажирка мотоблока, мешканка Райгородської територіальної громади. Вагітна жінка  була госпіталізована до лікарні, де під час надання медичної допомоги померла. Незначні травми отримали 48-річний водій іномарки та його 44-річна пасажирка, жителі Одеської області, які після надання медичної допомоги відпущені.   

Відео дня

Водій мотоблока втік з місця ДТП. 32-річного мешканця Гайсинського району знайшли за місцем проживання.

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування. Транспортні засоби вилучені, у водіїв взяті зразки крові на стан сп’яніння.

 

Читайте також:

Протестувати понад два мільйони українців. Яка ситуація COVID-19 станом на сьогодні

Шукають 29-річного жителя області, який побив свого товариша

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (75)
  • Наталія Сторожук

    Ми їхали по цій дорозі в 00:45...Зі сторони Гайсина " пробка"...Дівчина лежала на дорозі закривавлена, біля неї з ліхтарями були водії та пасажири з інших автомобілів, які кинулись на допомогу...Пам'ятаю як хтось з чоловіків просив дівчину :" Держись, родная...Потерпи немного, сейчас приедет скорая..."
    Причіп від мотоблоку на обочині, автомобіль Cherry в лісосмузі... Моторошне видовище...
  • Паша Павлик

    Закони супер мотоблоками не вміняємі їздять а поліція їх не трога їдуть посеред дороги без роспізнавальних знаків чому?????
  • Максим Маняченко

    Де остальні фото? Я бачу по 1 фото розколбас на обочине, запчастей на трассе не видать, вопрос, ДТП на трассе или обочине?
  • Максим Маняченко

    Для початку подивіться на фото де було ДТП ошметки авто, мото блока лежать в радіусі обочини, не посеред дороги, а обочини, тож краще притягти за це водятла

keyboard_arrow_up