Шукають 29-річного жителя області, який побив свого товариша

Шукають 29-річного жителя області, який побив свого товариша
  • На Вінниччині бійка закінчилася відкриттям кримінального провадження. Один учасник події нині у лікарні, інший — у розшуку.

У селі Пирогів Тиврівської територіальної громади між двома місцевими мешканцями сталася бійка. Після неї один з чоловіків з травмою голови та носа госпіталізований у лікарню. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією, обидва учасники інциденту знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

— 34-річний потерпілий знаходиться у лікарні. Поліція встановлює місцезнаходження другого, 29-річного учасника конфлікту. Очевидці події встановлені та опитані, — зазначають у поліції. — Розпочато слідство, з’ясовуються усі обставини вчинення кримінального проступку.  

Відео дня

Дана подія зареєстрована у Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Попередня кваліфікація — умисне легке тілесне ушкодження.

 

Читайте також:

Протестувати понад два мільйони українців. Яка ситуація COVID-19 станом на сьогодні

День цілителя Пантелеймона: що не можна робити та прикмети свята

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • vikvikt vikt

    а що им  ще  робить. в сели  роботы нема ,на овтобус  грошей нема  щоб  приихаты и пахаты у винницю-столицю  мера МОРГУНОВА  САМЕ комфортне мисто у миры.ага.комфортне.. бо  мама  дала  грошы на  овтобус а вын  пропив.от воны и  бухають на мисти ,сивуха  там ищэ доступна.и бошкы  пробывають.а все те  що понарожалы по пьяни.а  дати  толку нема  мозгив.або польща  або винниця.зато воны  нашлы лазейку  пидли и коварны селюки приизжають  сюда .и  позанимали вси наши робочи миста.придешь влаштовуватись на  робиту, и потим взнаешь ,що весь колектив 95% селюки куркули фашисты.з якими потом  ругаешься.всю робочу змину.бо воно вично усим недовольне.
  • Ols Kat

    А фото разыскиваемого в паспортном столе не нашлось?

keyboard_arrow_up