Чоловік виліз з «Audi» з лопатою і напав на водія «Hyundai». А потім ледь не збив його

Чоловік виліз з «Audi» з лопатою і напав на водія «Hyundai». А потім ледь не збив його
Скріншот з ролику. Це чоловік, який ледь не опинився під колесами «Audi»
  • У мережі з’явилося відео, на якому видно, як водій «Audi» з лопатою напав на керманича «Hyundai»;

  • У поліції розповіли, що виклик на інцидент до них не надходив;

  • А для того, щоб розшукати нападника, потрібна заява постраждалого

Як бачимо на відео, водій «Audi» виліз з машини з лопатою у руках і намагався вдарити чи то інший автомобіль, чи пасажира. Після цього водій «Hyundai» хотів затримати нападника, ставши перед його авто, але той почав рухатися, ледь не збивши чоловіка. Інцидент стався 9 квітня.

З якої причини почався конфлікт — невідомо. Коли водій «Hyundai» стояв перед «Audi», він дістав з кишені мобільний телефон, можливо, щоб зателефонувати до поліції. Проте нападник швидко зник з місця пригоди.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!

Відео дня

Командир батальйону патрульної поліції Вінниці Дмитро Кисличенко розповів, що йому невідомо, щоб виклик про цей інцидент надходив до копів.

— Для того, щоб почати шукати водія «Audi», потрібна заява від постраждалого, — каже Кисличенко. — Взагалі, ми можемо розшукувати автомобілі на іноземній реєстрації тільки по орієнтуванню. Дані про власників таких машин є тільки у митної служби. Для нас вона закрита. Ми намагалися дістати доступ до неї, але безрезультатно. На іноземні номери навіть не спрацьовує система камер спостереження «Рубіж», яка допомагає виявляти автомобілі, які знаходяться у розшуку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Oleksandr Stoliarov

    Цей кисличенко як був дебілом, таким і залишився. Такий брєд казати журналістам, знаючи, що про це напишуть
    ЗУ Про Національну поліцію - Розділ IV - ПОВНОВАЖЕННЯ ПОЛІЦІЇ
    Стаття 23. Основні повноваження поліції
    5) здійснює своєчасне реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події;

    Oleksandr Stoliarov reply Oleksandr Stoliarov

    Поява інформації - це і є повідомлення. Прокуратура завжди за фактами такої інформації проводить прокурорську перевірку, а дебіл кисличенко, якого в інтернетах називають пєтух, казки розказує, замість того, щоб працювати, зловити людини з лопатою, щоб він наступного разу не кинувся на когось з нас.
  • Дяченко Артем

    если такой бардак творится, не могут найти машину, тогда на *** ездят у нас на поляках и т.д....
  • Глобазоид Афромарк

    На польских бляхах не знайдуть.
  • З.А.Глядач

    Керманич "Hyundai"?
    Микито,керманич-це "рулєвой".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up