Геннадій Малахов: "Спочатку навчився їздити, а потім – ходити"

Геннадій Малахов: "Спочатку навчився їздити, а потім – ходити"
- Кажуть, що байкерами народжуються… - Мама жартувала, що я спочатку навчився їздити на триколісному велосипеді, а вже потім почав ходити, - усміхається байкер Геннадій Малахов. - А взагалі я катаюся практично на всьому, що має колеса.

Крім байка, велосипеда і авто дуже люблю ролики, регулярно ходжу кататися на них.
Перший свій мотоцикл я купив, коли мені був 21 рік. То була «Honda». З тих пір мотоцикли мінялися, а захоплення ними лише зростало.
Регулярно беру участь у байкерських зльотах. Байкери – це одна велика сім'я, усі один одного знають, причому не лише в межах області чи України, але й за кордоном. Запрошують на зльоти до Чехії, Польщі… Туди я, правда, не їздив, бо це забирає досить багато часу і коштів.
Цього року у Вінниці був зліт байкерів, але не дуже масштабний, та й відгуки про нього не особливо схвальні. Було мало серйозної мототехніки.
- Чи багато у Вінниці байкерів?
- Через високі ціни на мотоцикли ряди вінницьких байкерів рідшають. А ще зо три роки тому нараховувалося близько сотні одиниць мототехніки.
Чимало людей відмовляються від свого хобі. Бо якщо раніше можна було придбати «нелегальний» мотоцикл за суму до п’яти тисяч доларів, то тепер таких нема, а «легальний» обійдеться у 12-15 тисяч…
У мене зараз «Suzuki Bandit 1200». Серед байкерів це один із найулюбленіших мотоциклів. Модель ця – досить універсальна. Я займаюся мототюнінгом, так що вважаю, що мій мотоцикл має бути зразковим. Отож він повністю перероблений, затюнінгований і «зафарширований» під саму зав’язку.
- В автоперегонах участь берете?
- Тільки у тих, до яких автомобілі спеціально не готують. Бо підготовка авто до драгрейсингу коштує 30-40 тисяч доларів…
В останніх числах серпня у Вінниці має відбутися байкерський драг, так що готуюся зараз до цих змагань.
Їзда на мотоциклі дає якесь особливе відчуття польоту і свободи. Цим можна лише захворіти, а от вилікуватися вже не вдасться. І передати ці відчуття неможливо – треба спробувати самому!

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Мда!Зовсім мало у Вінниці байкерів!Я тільки і бачу, мотоциклів стає в місті все більше і більше!А не меньше!

    Anonymous reply Anonymous

    "Цього року у Вінниці був зліт байкерів, але не дуже масштабний, та й відгуки про нього не особливо схвальні." хм, а по моему всё было афигенно

    Anonymous reply Anonymous

    та его же там даже не было на том слете и вообще он на них и не ездит только понты колотит! на слете главное что бы атмосфера была хорошей!

    Anonymous reply Anonymous

    Уважаемый Сергей! Лечением психики занимаются узкопрофильные специалисты, к которым я отношения не имею!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А причём здесь Руслан????????? Статья разве о Руслане???? Ты парень педальки попутал слегка))))) Грудная жаба - страшная болезнь)))))

    Anonymous reply Anonymous

    Вот Рулю нада сюда, тот человек не языком а делом, сказал сделал, и уже не раз был чемпионом по драгу. А этот только готовится! :-)
  • Anonymous

    АХ,ЗВяЗДА ТЫ НАША ФЕШЕНСКАЯ!!!! ГОРОД ДОЛЖЕН ЗНАТЬ СВОИХ ГЕРОЕВ!!!! *))))))))

    Anonymous reply Anonymous

    ну вообще то на счет нелегальних мотоциклов это он что то погарячился так и 80% продолжают ездить на нелегальных! и можно приличный апарат взять за 3000 зеленых!
  • Anonymous

    Не по возрасту?! Да это просто юнец зеленый - ты еще бородатых и лысых байкеров-пенсионеров не видал! ;))
  • Anonymous

    не по возрасту дядька себе нейкед приобрел. Хотя может он просто хулиганистый с детства.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up