Чи потрібно розшукувати Януковича?

Чи потрібно розшукувати Януковича?
Януковича, його сина та деяких українських колишніх посадовців Інтерпол оголосив у розшук.

Про це на своїй сторінці повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Оголошені в міжнародний розшук Інтерполу (червона картка-затримання для екстрадиції в Україну): Янукович Віктор Федорович, Янукович Олександр Вікторович, Азаров Микола Янович, Багатирьова Раїса Василівна, Колобов Ю. В. ( екс-міністр фінансів України), Дзекон Р. Б. ( екс керівник Укртелекому)", – розповів Аваков.

Він також повідомив, що таке рішення Інтерпол прийняв "сьогодні, через кілька місяців з моменту звернення в березні 2014 року". Крім того, додав міністр, з Інтерполом продовжується робота щодо низки інших обвинувачуваних Україною осіб.

Відео дня

Також Аваков назвав заяву генпрокурора Росії щодо Януковича - "брехнею на державному рівні".

Головний міліціонер країни нагадав, що подавати запит про видачу можна лише після затримання підозрюваного, а Росія досі нікого з колишніх українських чиновників не затримала.

Опитування

Чи потрібно розшукувати Януковича?

Коментарі (6)
  • Дарья

    Хто його вже буде розшукувати. Якщо до цих пір не вжили заходів, то вже й не будуть його розшукувати.
  • Topoнтуй

    Аваков, которого Интерпол ловил (и поймал) сотрудничает с Интерполом! Дивны божии дела ...
  • винничанин

    Ежу понятно, что Украине Януковича не выдадут, и власти Украины это отлично осознают. Просто им нужно очередное "бурление говен" на кухнях и в интернетах, чтобы в очередной раз отвлечь внимание нАрида от проблем в экономике.
  • Анонім

    Януковича надо поймать и судить!!! Судить, за то, что нерасстрелял майдан из пулемётов, особенно сцену.

    Topoнтуй reply Анонім

    А вот это 100500. Все беды постигшие страну - от бесхребетности завгара.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up