Все для порушників правил паркування: на сайті міськради запрацював новий сервіс

Все для порушників правил паркування: на сайті міськради запрацював новий сервіс
  • Минулого року у Вінниці почав працювати відділ з паркування. 
  • Поки інспектори проводили лише роз'яснювальні роботи. А з 25 лютого — почнуть виписувати штрафи.
  • На сайті міськради для водіїв була створена сторінка із назвою «Порушення правил паркування».

На сторінці «Порушення правил паркування» буде розміщена інформація для водіїв, на яких оформили адміністративне стягнення.

«Наприклад, у розділі «Постанови» можна дізнатись про час та місце евакуації автомобіля, який порушив ПДР України, і на який спецмайданчик його евакуйовано. Для цього потрібно ввести номер постанови та номер транспортного засобу. Після цього буде відображена вся інформація про автомобіль та обставини, під час яких інспекторами з паркування було виписано постанову, — йдеться у повідомленні. — Є на сторінці й реквізити для оплати штрафів за постановою про адміністративні порушення». 

Відео дня

Там же будуть вказані контакти відділу паркування.

До 510 гривень штрафу за неправильну парковку. Скоро почнуть штрафувати вінничан

Куди повідомляти про порушників?

У трьох соціальних мережах, до речі, створені спеціальні сторінки, куди вінничани зможуть повідомляти про порушення. Сторінки мають назву «Паркування Вінниця» та доступні за посиланнями: у FacebookTelegram та Viber (необхідно вказати у пошуку назву).

До 510 гривень штрафу за неправильну парковку

У Вінниці з 25 лютого інспектори зможуть виписувати постанови зі штрафами на 255 і 510 гривень.  Інспекторів буде шестеро. І вони не одразу штрафуватимуть. Спершу проситимуть водія переставити машину.

 

Читайте також:

Скоро почнуть штрафувати вінничан за неправильну парковку

Жодного водія не оштрафували. Понад 13 тисяч порушень правил парковки зафіксували у Вінниці

Не пропустив машину швидкої — 510 гривень штрафу. У Вінниці почалися перевірки

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Долой выдуманные запреты

    Если это всех касатся будет , тогда ок. А если особенных не трогают то на х с пляжа.
  • Лишь бы как

    Как вы достали со своими електронными сервисами. леать. Порядок когда будет?
    Чтоб эвакуировали не только Жигули а Лексусы-Мерседесы-Порше и прочие випавтомобили, которыми та же Соборная забита. Не взирая на чины и звания. А когда тот эвакуатор заедет к облпрокуратуре, на Ботаничную к патрульной полиции, на Театральную к ГУ НП. Никогда. Ибо кишка тонка.
  • Михаил

    а твоє авто( твою власність) ніхто викрадати не буде ,його лише правильно перепаркують на платний штрафмайданчик.
  • Юрий Бондарук

    Автомобіль - це моя особиста власність! А статтю "викрадення майна" ніхто не відміняв! І вилучення (конфіскація) майна має відбуватися ВИКЛЮЧНО ЗА РІШЕННЯМ СУДУ, а не якогось там "васі паркувальника"!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up