До 510 гривень штрафу за неправильну парковку. Скоро почнуть штрафувати вінничан

До 510 гривень штрафу за неправильну парковку. Скоро почнуть штрафувати вінничан
  • Інспектори працюватимуть переважно в центрі міста, але виїжджатимуть і за межі, якщо їм повідомлять про порушення.  
  • Сума штрафу за неправильну парковку складатиме від 255 до 510 гривень. 

Інспекторів буде шестеро. І вони не одразу штрафуватимуть. Спершу проситимуть водія переставити машину 

— У будь-якому випадку, інспектор буде роз’яснювати про порушення і просити водія переставити машину, а не одразу штрафувати, — говорить керівник відділу з паркування Геннадій Богуславський. — Але у разі відсутності водія або, якщо порушник відмовляється переставити авто, тоді інспектор надрукує повідомлення і буде винесено постанову про адміністративне правопорушення.

Інспектори зможуть виписувати постанови зі штрафами на 255 і 510 гривень. Почнуть штрафувати з 25 лютого. 

Відео дня

Згодом їм буде доступний евакуатор. Який транспорт евакуйовуватимуть: автівки, які стоять на проїжджій частині, залізничних переїздах, трамвайних коліях, на мосту, пішохідних переходах, на виїзді з прилеглих територій та на смузі громадського транспорту.

Опитування

Чи вдасться навести лад на вулицях?

До речі, у соцмережах створена сторінка «Паркування Вінниця». Туди вінничани зможуть відправити інформації про неправильну парковку та додавати фото чи відео.


Читайте також:

У Вінниці буде муніципальний евакуатор. А що там з новими парковками?

Жодного водія не оштрафували. Понад 13 тисяч порушень правил парковки зафіксували у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • ОБА НА

    Скільки парковочних місць не обладнай, а на всіх не вистачить. Ще б евакуаторів закупити, щоб вивозити порушників.
  • Николя Мороз

    Толку с этих штрафов, на штраф - площадки отправлять. Вся  соборная стоит под знакоми и не одного гаишника!
  • Oleksandra Trylevych

    Я маю автомобіль, але беру його виключно при великій необхідності, а не проїхатись на роботу та з роботи. І тому, проблем із паркуванням та заторами немає.
    А те, що людям, які запарковують Соборну, лінь пройтись на 200 метрів більше (особливо власникам «величезних корит, які до того ж запарковують місця для інвалідів) - це їх проблема, нехай платять штраф та стоять собі далі.
    У нас чудово розвинений громадський транспорт, тому годі вже скаржитись
  • Виктор

    давно пора штрафовать оленей, которые паркуются практически на всех остановках общ.транспорта....и тут дело не в отсутствии парковок, а в том что человек "ОЛЕНЬ". ему просто наплевать на всех остальных, на сотни людей в транспорте, ему просто надо остановиться в 10 м. от остановке. Сразу говорю для визжащих по поводу ущемления их прав с парковками : я за рулем с 96 года, езжу практически каждый день на машине по городу ( работаю в центре) и всегда найду возможность припарковаться не нарушая правил !! А если водила ХАМ и БЫДЛО, то ему никакие парковки не помогут... и только на одной Соборной за день можно хорошо пополнять городской бюджет...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up