Не пропустив машину швидкої — 510 гривень штрафу. У Вінниці почалися перевірки

Не пропустив машину швидкої — 510 гривень штрафу. У Вінниці почалися перевірки
  • Від сьогодні, 13 лютого, у місті розпочалися профілактичні заходи «Увага! Спецсигнали!».
  • Водіїв перевірятимуть, чи вони пропускають спецтранспорт: автомобілі екстренних служб.
  • Також керманичам нагадали, за що наступає адміністративна відповідальність.

Як розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, такі заходи дуже актуальні.

— Існують непоодинокі випадки, коли водії ігнорують маячки і звукові сирени та свідомо не пропускають оперативні автомобілі, які поспішають на виклик, — каже Білошицький. — Але не треба забувати, що спецтранспорт спішить на виклик, бо хтось потребує негайної допомоги, а втрачений час може коштувати комусь життя.

Відео дня

Під час сьогоднішніх відпрацювань, які тривали дві години, патрульні виявили лише одного порушника.

«Вінниці майже всі кермувальники дотримуються важливого правила, — пише у фейсбук Патрульна поліція Вінниці. — Протягом 2-х годин патрульні склали адмінматеріали лише на одного водія, який не надав дорогу та не забезпечив безперешкодний проїзд спецтранспорту. За цей вид правопорушення передбачена адміністративна відповідальність — штраф у сумі 510 гривень (частина третя статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення)».

 

Читайте також:

На Пирогова «лоб у лоб» зіткнулися Volkswagen та Audi (ОНОВЛЕНО)

Земельна афера у Гнівані: одному із фігурантів призначили заставу у 5 мільйонів гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Karina Kotenko

    Як не дивно  14 майже всі були тверезими))
  • Сергей Кривой

    Вот это верно.про поворот на детскую областную и про скорые. Никто их там не блокирует. А вот как эти скорые выезжают обратно действительно давно заслуживает полицейского внимания. Пускай их будет в день сотня.больше.неважно.но ни одна машина скорой не выезжает Хм шоссе по знаку.который обязывает движение только направо. Они создают постоянно аварийную ситуация.выезжают исключительно налево.через двойную сплошную.врезаясь просто в поток машин.
    И ладно юы с больным ехали.с мигалкой...так нет.просто нагло налево и плевать.
    Гарантирую.сотню протоколов можно писать..
    .если успевать будут.
  • Виталий Хлопицкий

    Проверять нужно не с 10 до 16, а в час пик - до 9:00 и после 17:00!
    А такие проверки - это так, для галочки!
  • Denis Kubinets

    Так а если вдруг некуда съехать .... забор стоит ... на тротуар х заедешь ....?? Есть такой вариант ?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up