У громадському транспорті Вінниці знову відчиняють всі двері. З чим це пов’язано

У громадському транспорті Вінниці знову відчиняють всі двері. З чим це пов’язано
Фото архіву 20minut.ua
  • Сідаючи в трамвай чи тролейбус, ви могли помітити, що пасажирів впускають і випускають тепер не лише через передні двері, але й відчиняють всі інші двері.

Кілька останніх днів користувачі муніципального транспорту міста відчули певне послаблення карантинних обмежень. Передусім це стосується входу-виходу в трамваї і тролейбуси — вагоноважаті і водії відчиняють їх усі. 

— Зараз зменшилась кількість пасажирів, бо немає студентів і школярів, багато людей їдуть з міста у відпустки. У водіїв транспорту тепер є можливість контролювати пасажиропотік. Тобто вони бачать, що, наприклад, в салон зараз увійде десять людей, але загальна кількість пасажирів всередині транспорту від цього не буде перевищувати дозволеної. У таких випадках ми практикуємо відкриття всіх дверей, — розповідає начальник відділу експлуатації «Вінницької транспортної компанії» Микола Заверуха. 

Ще однією причиною відкриття всіх дверей, каже Заверуха, є погодно-кліматичні умови. Адже через сильну спеку салони потрібно добре провітрювати. 

Відео дня



Якщо кабмін не прийме нових постанов, до режиму відчинення лише одних дверей, у «Вінницькій транспортній компанії» повернуться з вересня, або у випадку зміни епідеміологічної ситуації в країні чи регіоні.  

Опитування

Чи підтримуєте ви відчинення всіх дверей у транспорті?

Читайте також:

З 1 серпня у Вінниці почне діяти новий тариф на проїзд у муніципальному транспорті

У всіх маршрутках Вінниці працюють валідатори. Чи заберуть тепер готівку?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • ОБА НА

    Було класно. Всі заходили по черзі. Ніхто не штовхався. Всі сидячі місця. А зараз. Знову всі штовхаються. В салоні не пройти вільно. Ідіоти без масок бризгають слюною. Жах.
  • Наталья Горошко

    Новость века. Какое счастье!
  • Борис Ерёмин

    А у нас точно одна Винница в стране? Где-то в районе конечных, когда транспорт пустой, могут и вторые открыть. Но что бы все?👀 я думал за два года они уже заржавели...
  • Вадим Ковальчук

    Не вижу логики в этом абсолютно.может кто обьяснит для чего только передние?

keyboard_arrow_up