Тест від 20minut.ua. Перевірте, чи склали б ви мультипредметний тест?

Тест від 20minut.ua. Перевірте, чи склали б ви мультипредметний тест?
  • Цьогоріч замість звичного ЗНО — мультипредметний тест. Він охоплює одразу три дисципліни: українську мову, математику та історію України.
  • Редакція 20minut.ua підготувала для вас по кілька запитань з кожного зі шкільних предметів. Нумо, перевірте свої знання. 

З 18 липня в Україні складають національний мультипредметний тест (НМТ), який цього року замінив ЗНО. НМТ складається з трьох блоків та у кожному блоці 20 запитань. На виконання дається 120 хвилин. Є чимало вінничан, яким вдалося скласти тестування на відмінно. А чи вам би вдалося?

Прочитати мотиваційні історії вінницьких випускників можете за посиланнями:

А тепер пропонуємо вам перевірити свої знання з основних дисциплін. Питання для тесту ми брали з демонстраційного варіанту мультитесту, тож вони максимально наближені до того тестування, яке складають цьогорічні випускники. 

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));
 

 

Читайте також:

Онлайн чи офлайн та коли: як цьогоріч для студентів розпочнеться навчальний рік

Чи заборонять очне навчання під час війни? Президент відповів на петицію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Eduard Ionovich

    9/9. Посміявся. Дякую!

keyboard_arrow_up