Два вихованці Ліцею цивільного захисту набрали 200 балів з НМТ

Два вихованці Ліцею цивільного захисту набрали 200 балів з НМТ
  • Вихованці Ліцею цивільного захисту Дмитро Воронков та Богдан Хорост набрали 200 балів із НМТ. Дмитро — з математики, а Богдан — з української мови.

Як зазначають у навчальному закладі, хлопці щодня готувалися до текстування. Дмитро та Богдан своїм прикладом показали, що здати НМТ на 200 балів — це можливо.

— Для вихованців складання НМТ — надзвичайно важливий крок у житті, адже саме він буде визначати їх подальший вступ у заклади вищої освіти України. Наполегливо навчаючись у Ліцеї цивільного захисту, вони ще два роки тому визначилися зі своїм покликанням — хочуть стати рятувальниками та здобути одну з найблагородніших професій сьогодення і присвятити своє життя порятунку людей, — кажуть у ліцей. — Сьогодні одне з їх найпріоритетніших завдань уже виконано — вони чудово здали НМТ, залишається ще одне — вступити до Львівського державного університету з безпеки життєдіяльності, де вони продовжуватимуть здобувати знання та стануть на крок ближчим до здійснення своєї мрії.

Відео дня

З 18 липня в Україні складають національний мультипредметний тест (НМТ), який цього року замінив ЗНО. НМТ складається з трьох блоків: українська мова, математика та історія України. У кожному блоці 20 запитань. На виконання дається 120 хвилин. Оцінка ставиться з кожного предмету окремо, а результат відомий одразу.

Учениця Лука-Мелешківського ліцею, нагадаємо, отримала 200 балів з математики. Журналістка 20minut.ua поговорила з Русланою Богачук про підготовку, складнощі та мотивацію. Детальніше у матеріалі:

Також успішно тестування пройшов учень Ладижинської школи Даниїл Журба. Хлопець здав математику та українську мову на 200 балів.

 

Читайте також:

Онлайн чи офлайн та коли: як цьогоріч для студентів розпочнеться навчальний рік

Чи заборонять очне навчання під час війни? Президент відповів на петицію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталія Криволап

    Пишаємось. Молодці.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up