Вінницькі медичні центри закликають пройти обстеження молочних залоз та дарують знижки (Партнерський проєкт)

Вінницькі медичні центри закликають пройти обстеження молочних залоз та дарують знижки (Партнерський проєкт)
  • У 1993 році Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила жовтень щорічним місяцем боротьби з раком грудей. Відтоді минуло чимало часу, проте проблема високої захворюваності на рак молочної залози залишається так само актуальною.

 

Медичний центр «Мед Ок» 

Олена Датієнко — лікар мамолог-онколог з багаторічним досвідом роботи в Національному інституті раку та приватних клініках міста Києва.

У роботі керується принципом: діагноз — це не вирок, а керівництво до дії. Тому основна спеціалізація лікаря — консультативний прийом, розробка та контроль плану лікування захворювань грудної залози у жінок та чоловіків.

 

Клініка «Oncohelp» 

В онкоцентрі «Oncohelp» протягом жовтня безкоштовну консультацію проводить лікар-мамолог Анастасія Грибанова, яка ретельно оглядає та консультує кожну жінку

Лікар самостійно виконує: огляд та УЗД-дослідження; тонкоголкову пункційну аспіраційну біопсію (ТПАБ); трепан-біопсію (ТБ), дуктографію; склерозування кіст; передопераційне маркування пухлини.

 

Медичний центр «Іномед»

Прийом проводить Андрій Дусик — врач-маммолог, кандидат медичних наук, доцент кафедр «Клінічної анатомії та оперативної хірургії» ВНМУ ім. М. Пирогова. Досвід клінічної роботи 17 років.

Спеціалізація лікаря: діагностика та лікування молочних залоз за міжнародними стандартами, виконання пункційної біопсії новоутворення молочних залоз, оперативне лікування доброякісних пухлин, лікування мастопатії, лікування гінекомастії (захворювання грудної залози у чоловіків) методом оперативного втручання.

 

Медичний центр "Хелс Клінік"

Прийом проводить лікар-онколог Мельник Наталя Володимирівна. Працюємо з онкохворими з 2014 року. Допомогла перемогти або зупинити рак більше, як 100 пацієнтам. Перебуває на зв'язку 24/7, надає психологічну підтримку пацієнтам та їх близьким. Особисто контролює результати усіх обстежень. Спеціалізується на лікування пухлин молочної залози, шлунково-кишкового тракту, легень та інших за допомогою хіміотерапії та других сучасних видів протипухлинного лікування.

 

Пам’ятайте краще профілактувати, ніж лікувати!

*Акційні пропозиції, знижки діють з 1 по 31 жовтня 2021 року 

 


Читайте також:

Жовтень - місяць боротьби з раком молочної залози. Причини, симптоми та самодіагностика, що рятує життя

Мастопатія. Чи може це доброякісне новоутворення стати раком молочної залози?

Рак молочної залози в жінки. Першопричини захворювання: медичні чи психологічні?

«З’явилась сила, вдячність і любов». Історія вінничанки, яка подолала рак

keyboard_arrow_up