Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці

Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці
Олександр Зінчеко і Ромчик Олексів
  • російські терористи 14 липня 2022 року обстріляли центр Вінниці, поранивши маленького Романа Олексіва та вбивши його маму.
  • Футболіст Олександр Зінченко запропонував підтримку Роману, запросив його та його батька до Лондона, де триває зйомка фільму «Ромчик. Мрії не спалити».

У Лондоні триває знімальний процес короткометражного фільму «Ромчик. Мрії не спалити», який заснований на реальній історії з життя 8-річного хлопчика зі Львову, який дивом вижив під час ракетного удару по Вінниці. До збору на виробництва фільму долучився футболіст збірної України та «Арсеналу» Олександр Зінченко.

Український півзахисник запропонував підтримку Роману Олексіву, запросив його та його батька до Лондона. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Зінченко опублікував заклик долучитися до збору на знімання фільму про постраждалого від війни хлопчика.

Відео дня

Крім того, зірковий футболіст, дружина якого знана ведуча Влада Седан з Вінниці, зробив особливий подарунок хлопчику. Зінченко підписав для нього ігрову футболку Арсеналу зі своїм номером.

Нагадаємо, 14 липня Ромчик разом з мамою потрапив під обстріл у центрі Вінниці. Жінка загинула на місці, а хлопчик отримав важкі опіки обличчя, спини, рук та ніг. Попри невтішні прогнози лікарів, Роман вижив та потроху повертається до нормального життя. 8-річному львівянину за час лікування зробили 31 операцію. Наразі триває реабілітація хлопчика, який відновив заняття гри на акордеоні і танцями. 


Читайте також:

«Ромчик. Мрії не спалити». В Лондоні знімають фільм про хлопчика, який постраждав від ракети у Вінниці

«Усі його мрії збулися». Про сьогодення постраждалого від ракетного удару по Вінниці Ромчика

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vitold

    При всій повазі до дитини, але у нас вистачає проблем в країні і фільм, як на мене, нікому не потрібен, хіба сім'ї хлопчика. Вистачає проблем і у інших дітей. Але інші хворі діти не стали публічними, а відтак - нікому не потрібними.
    Бо , що занадто то не здраво.
  • Michael

    Солідний такий подаруночок🤣🤣

keyboard_arrow_up