«Все, що я можу сказати російською — идите на**й». Вінничанка Влада Седан звернулася до росіян

«Все, що я можу сказати російською — идите на**й». Вінничанка Влада Седан звернулася до росіян
  • «Може перед ними на коліна стати?». Дружина футболіста Зінченка не вважає за потрібне звертатися до росіян і переходити на російську мову.
  • Емоційне інтерв'ю вінничанки стало популярним в ефірі і соцмережах.

Українська журналістка і дружина футболіста збірної України та «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка, вінничанка Влада Седан висловилася про своє ставлення до росіян після нападу на Україну.

Дівчина дала інтерв'ю програмі «Денисов TIME», відмовившись говорити російською мовою, відправила всіх росіян на три літери та заявила, що достукуватися до них марно.

Відео дня

Ось що сказала в ефірі Влада:

«Ви просите провести інтерв'ю російською мовою, щоб нас почули росіяни. Мені нескладно спілкуватися російською, але вже минуло понад сорок днів війни і все, що я можу сказати цією мовою, щоб мене почуло якнайбільше росіян: «Идите на*уй». Вибачатися за ці слова, я не буду. Це все.

Тепер я хочу перейти на українську мову. Я вважаю, що після стількох днів війни продовжувати стукатися до російського народу — немає жодного сенсу. Краще підійду і тричі головою об стіну вдарю, користі буде більше. Як мінімум, кровотік у голові покращає. На жаль, там нема до кого стукатися. Може перед ними на коліна встати? Робити цього не буду, далі спілкуватимуся українською мовою.

Нам не повинно бути соромно. Єдине, перед ким мені може бути соромно за свою нецензурну лексику — це перед моїми батьками та чоловіком, але вони чудово розуміють ситуацію та питань до мене жодних не буде. Дочка моя, яка колись виросте і побачить це відео і запитає, чому я не підбирала слова і була такою емоційною, то покажу їй фотографії з Ірпеня, Бучі та всіх інших гарячих точок України. Покажу, що зробила ця нечисть із нашим народом. Думаю, у неї теж не буде питань, чому її мати свого часу не підбирала слова».

Зазначимо, що журналістка телеканалів «Футбол» і раніше говорила українською, проте могла переходити і на російську. Останнім часом Влада живе у Манчестері разом з Олександром, де виховують доньку Єву, яка народилася минулого літа.

Повне інтерв'ю Влади Седан для програми «Денисов TIME»:

 

Читайте також:

«Благаю Бога, щоб Вінниця залишалася мирною». Біженка з Харкова про життя і роботу в нашому місті

Іноземець викрав і вивіз сина за кордон? Про скандал, який обговорює пів Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Майя Духовнова

    Підтримую! Яка Красуня!
    і розумашка!
  • Alena Hisham

    підтримую

keyboard_arrow_up