Життя у сторіс та мільйони підписників. ТОП-7 найпопулярніших Instagram-блогерів Вінниці

Життя у сторіс та мільйони підписників. ТОП-7 найпопулярніших Instagram-блогерів Вінниці
  • Хтось — розповідає про материнство, хтось — запускає марафони схуднення, а дехто — просто показує у сторіс своє життя. Сьогодні, 31 серпня, у світі відзначають День блогера, з нагоди цього свята ми склали для вас добірку вінницьких інфлюенсерів в Instagram. 

Блогінг популярна професія сьогодення. Навіть чимало дітей тепер на запитання «Ким ти мрієш стати, коли виростеш?», відповідають «блогером». Чим ця сфера так захоплює, запитаєте ви? Однозначної відповіді на це питання немає. 

Ймовірно, більшість думає, що вести блог це просто та приносить чимало грошей. Щодо останнього ніхто з блогерів не заперечує, адже, реклама у блогерів з великою аудиторією коштує не дешево. Як читаємо у дослідженні «РадіоСвобода», у ще у 2018-му в провідних українських блогерів ціна одного рекламного допису перевищувала 500 доларів. 

Як у Вінниці з блогерами? Їх є вдосталь, щоправда, майже усі з них жінки. Теми на які ведуть вінницькі блоги розмаїті, але здебільшого вони стосуються материнства та сфери краси. 

Відео дня

У нашому місті кілька років тому навіть проводили народне голосування за найкращого блогера. Ми ж обрали у свою добірку тих Instagram-блогерів Вінниці, які мають найбільше підписників. 

Ми не кажемо, що це найкращі блогери, адже є не такі відомі, але не менш цікаві блоги. Ми лише показуємо, які блоги популярні та найбільш поширені. У свою добірку не додаємо зірок з Вінниці, а виключно тих, хто називає себе блогером. І ось, яка добірка у нас вийшла. 

tomaschgood (Томаш Кудрявий) 

Кількість підписників: 2, 7 мільйонів
Чим цікавий: знімає смішні відео

Цей хлопець своїми відео облетів весь Instagram. Він знімає вайни. Основна його аудиторія молодь та підлітки. Відео Томаш знімає російською, вони короткі, гострі та викликають багато схвальних коментарів. Майже у всіх відео хлопець використовує нецензурну лексику. 

Раніше його відео виходили майже щодня, зараз рідше. Його на відео тривалістю 20-30 набираються сотні тисяч лайків. А починав хлопець із відео, де він характеризував різні імена. На сторінці Томаша можна побачити й розіграші авто, а в сторіс він показує свої будні.

shamankaa (Аліна Ханумак)

Кількість підписників: 1, 2 мільйони
Чим цікава: розповідає про своє життя, подорожі, материнство 

Аліна з Немирова, але зараз проживає у столиці. Вона у минулому телеведуча, а як читаємо у описі її профілю зараз Аліна: інфлюенсерка, мотиваторка та журналістка. Жінка виховує сина Артура та одружена за відомим актором і коміком Русланом Ханумаком. Як дізнаємося з її сторіс, за освітою вона магістр хімії, нафти та газу. 

За словами Аліни, лише, коли вона стала блогером, то зрозуміла, що таке свобода у виражені. У блозі розказує про своє життя, роботу та материнство. У своєму блозі говорить здебільшого російською, і лише інколи українською. Час від часу ділиться рецептами корисних страв, своїм досвідом виховання сина та відповідає на інші питання підписників. Звичайно, на сторінці Аліни присутньо чимало реклами. 

uzelkova.marina (Марина Боржемська)

Кількість підписників: 586 тисяч
Чим цікава: говорить про здоровий спосіб життя та схуднення

Блог Марини корисний тим, хто хоче змінити своє харчування та почати займатися спортом. На сторінці жінка ділиться порадами з цих питань. Показує у сторіс свої тренування, подорожі та дітей. Розповідає й загалом про своє життя. Час від часу вона веде прямі ефіри та проводить онлайн-тренування.

Окрему сторінку Марина має для свого марафону схуднення, який вона активно просуває у своєму основному блозі. Результатами учасників її марафонів вона пишається та викладає фото. Є у Марини й вдосталь рекламних інтеграцій. 

nastyaumka (Настя Умка)

Кількість підписників: 572 тисячі 
Чим цікава: розповідає про своє життя, роботу лікаркою та вагітність

Настя веде свій блог українською. Спершу вона розповідала у своєму блозі про спорт. Зараз тематика різноманітна. Дописи здебільшого короткі, а у сторіс вона показує свої будні, відповідає на питання підписників, ділиться корисними рецептами та показує роботу лікаря. 

У описі профілю написано, що Настя лікарка-стоматологиня, але зі сторіс бачимо, що Анастасія тепер ще й косметологиня. Адже вона викладає відео, де задоволені клієнтки виходять з її кабінету зі збільшеними губками.

У одному інтерв'ю вінничанка розповідала, що вкладає у блог щомісяця кілька десятків тисяч, а на сторінці Насті ми помічаємо і рекламу в сторіс, і розіграші, які вона спільно з іншими блогерами час від часу проводить.  

marina.z.t (Марина) 

Кількість підписників: 536 тисяч
Чим цікава: розповідає про материнство та своє життя

У блозі Марина ділиться враженнями з подорожей, а відвідала вона чимало країн. Розповідала про своє весілля, народження донечки та тепер вона розказує поради з материнства. Крім того, час від часу показує рецепти страв, які готує. Блог веде українською, дописи пише довгі та корисні. Звісно, зустрічає й рекламні інтеграції у вигляді дописів та сторіс. 

olga.chernova__(Ольга Чернова)

Кількість підписників: 122 тисячі 
Чим цікава: говорить про своє життя, дітей та ділиться рецептами

Ольга веде сторінку в соцмережі російською, пише короткі дописи, але щодня, як зазначає в описі профілю, знімає сторіс. У сторіс вона знімає розпаковки, показує своє життя. Можна у її блозі дізнатися про нюанси ремонту та знайти рецепти для страв. Час від часу у блозі Ольги з'являються рекламні інтеграції, а підписники люблять ставити їй питання, на які вона відповідає в сторіс. 

zhernovetskaya

Кількість підписників: 100 тисяч
Чим цікава: розповідає про догляд за шкірою та волоссям

Блог веде вона російською. Дівчина на своїй сторінці говорить про шлях боротьби з акне, дає свої поради. Також розказує про відрощування волосся, теж даючи поради для жінок, які мріють мати розкішне волосся.

У блозі вона проводить марафони на ці теми. Також у сторіс вона робить розбір складів різної косметики. Бере участь блогерка у гівах, робить рекламні інтеграції у сторіс та дописах. 

 

Читайте також: 

Три дні, сотні артистів, тисячі вдячних глядачів. Яким запам’ятаємо четвертий Operafest Tulchyn

За серце співачки Злати Огнєвіч боротиметься вінничанин. Деталі нового реаліті «Холостячка»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач28

    ))))))))
  • Читач28

  • Читач28

    Блогер это дать информацию, я п'... и еще дать фото.Ну другие лайкают)
  • Daily

    раньше  назывались баба трындычиха сейчас известная блогерша

keyboard_arrow_up