У Вінниці обрали сотню найпопулярніших блогерів. Хто увійшов до ТОП-списку?

У Вінниці обрали сотню найпопулярніших блогерів. Хто увійшов до ТОП-списку?
  • Ми вже не раз писали про те, що у Вінниці почали формувати список найпопулярніших людей у соціальних мережах.
  • Народне голосування проходило на сайті 20minut.ua, інші номінації оцінювалися, безпосередньо, у соціальних мережах.
  • Як проходило нагородження та, власне, кого обрали вінничани?

 

Молодіжний центр «Квадрат» у вівторок ввечері приймав відомих блогерів, медійників, бізнесменів та просто красивих людей. Усі вони прийшли, аби побачити та привітати тих, хто увійшов до рейтингу найпопулярніших блогерів міста. Номінації цього вечора були різні, тому про все і по черзі.

Спершу відмітимо, що церемонія нагородження проходила у новому молодіжному центрі «Квадрат». Ця локація дала змогу комфортніше розміститися всім гостям.

Відео дня

Розпочали церемонію зі вступного слова організатора:

– Вінниця – перше місто, де ми сформували рейтинг трендмейкерів та блогерів. Цей захід, фактично, відкриває програму рейтингів для інших місті. Вже 23-го січня ми будемо у Запоріжжі, далі Дніпро та інші міста, – сказав Руслан Анфілов. – Блогери – це потужна сила, яка формує загальну суспільну думку.

Нагородження розпочалося з народного голосування, яке проходило на сайті 20minut.ua. Для того, аби роздати переможцям статуетки на сцену покликали головного редактора RIA/20minut.ua Вадима Павлова:

– Голосування на сайті «20 хвилин» проходило чесно, тому що залогінитися можна тільки з соціальних мереж. Тобто купити чи накрутити голоси неможливо.

Отже, у народному голосуванні на сайті перемогу здобули: Блогер номер два,Костянтин Ревуцький, Олександр Теренчук, Віталія Курач, Олександр Гром, Анна Морозова, Олександр Вихованець, Елена Жучинская, Леа Винницкая, Галина Гулько.  

Звичайно, інтригою вечора була поява Блогера номер два, але ніхто за нагородою так і не вийшов. Тоді ведучі зазначили, що автор блогу може прийти або прислати когось за статуеткою в молодіжний центр «Квадрат».

Наступною номінацією стала «Вінницькі блогери та медійники». Нагороди отримали люди, які активно ведуть свої соціальні мережі та створюють контент. Серед переможців Анна Гаращук, Антон Булгаков, Вадим Павлов, Роман Ковальський. Крім того, були журналісти та лідери думок, які отримали просто сертифікат. Серед них Андрій Качор, Максим Зотов, Лариса Олійник та інші.

Категорія «Зіркові персоналії» не здивувала нікого, адже серед переможців В'ячеслав та Марина Узєлкови, Віктор Бронюк, Олександр Очеретний та Володимир Козюк. Щоправда, із усіх присутній був лише художник Володимир Козюк. Під час його промови гості чекали на фірмовий шпагат, але була лише промова.

Серед кращих інстаграм-акаунтів опинилися сорок вінницьких сторінок. Проте нагороди від YUCCIE отримали тільки Аліна Грішенчук, Анна Турапіна, Валентина Олішевська, Едгард Нуйкін, Катерина Фостик, Сергій Жук, Христина Свириденко, Ольга Чернова, Юлія Чернова, Мар'яна Сабадаш, Юлія Fiore Vanil. Сертифікатами відмітили сторінки Катерини Дорфман, Артема Тереза, Валентина Порохняка та інших.

Найактивнішими фейсбук користувачами у Вінниці відзначили Діану Подолянчук, Катерину Просяннікова, Марину Присняк, Таню Власюк, Ярослава Пашкевича та Ірину Борзову та ще 26 популярних блога.

Повний список імен можна дізнатися за посиланням.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Oleksandr Stoliarov

    У народному голосуванні проголосували на такого собі Олександра Грома.
    Хто не знає, це нацист-бонхед із Гайсину і за сумісництвом хєрой АТИ.
    Раніше ходив вулицями і бив просто так людям обличчя. В АТУ пішов, щоб убивати, прикриваючись патріотичними лозунгами
  • Дарья Добряк

    Хто ці люди, що за найменування нагород? Самі створили, проголосували за себе і нагороди забрали, лол просто
  • Veronika Kovalevska

    Рубрика ноунейм
  • Oleg Protsun

    Порнографія і бред ці блохери , кому вони потрібні взагалі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:41 Засудили чоловіків, які зарізали та пограбували вінничанина 14:39 У Вінниці затримали групу серійних «квартирників» play_circle_filled photo_camera 13:39 Подружжя Остапенків поховали. Їх син і ще двоє постраждалих хлопців — стабільні 13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up