За серце співачки Злати Огнєвіч боротиметься вінничанин. Деталі нового реаліті «Холостячка»

За серце співачки Злати Огнєвіч боротиметься вінничанин. Деталі нового реаліті  «Холостячка»
«Холостячка», депутат і співачка Злата Огнєвіч
  • Другий сезон шоу «Холостячка» виходить на телеканалі на СТБ 17 вересня. Ще перед виходом першого випуску розсекретили список всіх учасників романтичного реаліті.
  • Серед них — відомий вінницький співак. Хто цей чоловік, який бажає підкорити серце своєї колеги, 35-річної діви української естради?

У шоу «Холостячка», як і у проекті «Холостяк», є три найбільш інтригуючих моменти — хто стане головним героєм, як пройшла перша вечірка — знайомство, і хто потрапив до списку учасників нового сезону.

Головною героїнею «Холостячки»-2 стане 35-річна співачка Злата Огнєвіч. Інна Бордюг — таке справжнє ім`я заслуженої артистки АР Крим та народного депутата Верховної Ради VIII скликання від радикальної партії Олега Ляшка.

Відео дня

У романтичних реаліті головного героя називають в різний час, а учасників тримають в секреті до першого випуску. Але в 2021 році сталося виключення — в мережу потрапив список всіх учасників другого сезону «Холостячка», претендентів на руку і серце відомої української співачки. 

Серед них — відомий вінницький співак, який за кілька років встиг стати зіркою вітчизняного шоу бізнесу 35-річний Сергій Асафатов. Що ми знаємо про нього?

Співак Сергій Асафатов

Український співак та учасник вінницького гурту «Jazzforacat» Сергій Асафатов народився 19 вересня 1986 року в Мурованих Курилівцях Вінницької області. Навчався у школі-інтернаті, далі закінчив Вінницьке музучилище. Вчився гри на гітарі, фортепіано, трубі. Почав писати музику та пісні.

26 січня 2020 року Асафатов виступив в десятому сезоні шоу «Голос країни із піснею «Вахтерам» гурту «Бумбокс». 33-річному вінничанину зробили пропозицію Тіна Кароль, Дан Балан і Настя Каменських, втім, Сергій вирішив спробувати «щось нове» та обрав за зіркового тренера Дмитра Монатика.

Після успіху в шоу артист змінив ім'я на псевдонім АСАФАТОV, почав сольну кар’єру і випустив дебютний кліп на пісню «Море». Над композицією працював один з найвідоміших продюсерів країни Віталій Телезін, який робив записи для гуртів «Океан Ельзи», «Ляпис Трубецкой», «Друга Ріка».

Пісню «Море» написано під час подорожі до Гданська, а знімали кліп на злітно-посадковій смузі аеропорту «Бориспіль». Спеціально для відео Асафатову довелося навчитися їздити на спортивному мотоциклі.

Нині артист працює над дебютним альбомом, для якого вже записано близько 40 демо. Попри всі рани, які й досі не загоїлися в його серці через сиротинське дитинство, Сергій вірить у щире кохання і мріє про щасливу й велику родину.

«Холостячка» — 2021, список учасників 

Розповідаємо, хто ще бореться за серце 35-річної співачки Злати Огнєвич, звідки чоловіки, які у них професії, і який вік.

Куди подівся «Ветер»? Що тепер із зіркою 90-х вінничанином Лері Вінном

Наші в кадрі. ТОП вінничан, які стали зірками телебачення і кіно

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up