«Жіночий колектив та відповідальність». Що найбільше дратує вінничан на роботі?

«Жіночий колектив та відповідальність». Що найбільше дратує вінничан на роботі?
  • «Пекло — це інші люди», — так колись сказав французький філософ Жан-Поль Сартр.
  • Часто у буденному житті люди дратуються після походів до магазину, поїздок у громадському транспорті чи навіть повсякденного спілкування з близькими людьми та колегами.
  • Вирішили дізнатися, що кажуть представники різних професій про безпосередню роботу з людьми.

Вінничанка Юлія Рамаян працює косметологом у салоні краси. Заробіток дівчини залежить лише від неї самої.  

Себе Юлія називає екстравертом — дуже любить погомоніти і не має схильності всидіти на місці. В людях цінує чесність та відповідальність і додає, що третина клієнтів салону краси, в якому вона працює, з такими поняттями зовсім не знайомі.

— Я дуже дратуюся, коли люди не приходять по запису. Спершу ж домовляємося про підходящу дату та час, напередодні самого прийому я телефоную клієнту і нагадую про нашу зустріч. Тобто, забути про це просто неможливо. А коли приходить час, людина просто не з’являється — не бере слухавку, не відповідає на повідомлення у месенджерах, просто ігнорує. Такі нюанси вибивають з колії, бо я готуюся до кожної зустрічі і часом навіть не можу перерватися на обід чи просто вийти в туалет, — скаржиться косметологиня.

Відео дня

На її думку, клієнти були б більш пунктуальними, якби давали завдаток перед сеансом.

— Я вже неодноразово про це думала, щоб ввести передплату на свої послуги. Таким чином є якась мінімальна вірогідність, що людина прийде і я матиму подушку безпеки у випадку, якщо людина все ж не прийшла. Але поки це лише в планах, — поділилася думками Юлія. — В мене є велике прохання до людей. Люди, будьте людьми і цінуйте свій та чужий час!

Вінничанин Роман Стібко — копірайтер, працює як фрілансер. В нього немає офісу і звичного для більшості людей робочого графіку, працює де хоче і коли хоче. Втім це не означає, що він не змушений спілкуватися з керівництвом. Якраз цей фактор в роботі йому найбільше і не подобається.

— Ну є нормальні замовники, які поставили точну задачу і дедлайни, а є ті, що називають мої матеріали «текстиками», а мене «копіком». Є багато нюансів у такій роботі, коли унікальність має бути висока, бо весь контент направлений безпосередньо в інтернет-ресурси, або, якщо мова йде про рекламні тексти, то там має бути низька заспамленість і водність не перевищувати 20%. Інколи задача просто не реальна і замовник цього не розуміє. В такі моменти мені хочеться запропонувати їм самостійно виконувати свої дурнуваті завдання, — зізнається Роман.

Журналісти 20 хвилин розпитали у вінничан про основні переваги та недоліки їхніх професій. 

 

Читайте також:

Як Вінниця стала столицею джазу: «У 96-му всі музиканти грали безкоштовно»

Щастя на фоні різних проблем. Вінницькі учителі та директори шкіл розповідають про свою роботу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Max Fireline

    Бооооооооооооо, пані Діано, знову насолоджуюся Вашими вишуканими репліками !
    Вам треба бути ведучою новин, настільки Вас круто дивитись та слухати!
    Дякую за цікаві опитування та матеріали, це дійсно круто, що цікавитесь думкою вінничан, навіть з приводу, як то здається, не таких вже й важливих питань,
    Щиро дякую Вам !

keyboard_arrow_up